REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
37
Karina Irby (nuotr. Instagram)

Tikriausiai kiekvienas iš mūsų yra ne kartą bandęs pamilti save tokį, kokiu yra. Vis dėlto tai – tikrai nelengva užduotis.

37

Tikriausiai kiekvienas iš mūsų yra ne kartą bandęs pamilti save tokį, kokiu yra. Vis dėlto tai – tikrai nelengva užduotis.

REKLAMA

Nuolatinės dietos, daugybė treniruočių per savaitę ir kiti savęs suvaržymai ne visuomet pasitebimi greitai, todėl daugybė žmonių greit sveiką gyvenseną pamiršta ir grįžta prie senų įpročių.

Žinoma maudymukų dizainerė Karina Irby savo sekėjams atskleidė, kaip išmokti save mylėti ir kaip pozityviai žiūrėti į besikeičiantį kūną.

Pasirodo, kad jei imsite subalansuotai maitintis ir reguliariai sportuosite, kiekvieno iš mūsų kūnas ims keistis nevienodai. Vieniems gali prireikti 2 savaičių, tuo tarpu kitiems – net 8.

„Jei 10 merginų nuskraidintumėme į negyvenamą salą ir lieptume joms valgyti tą patį, ir daryti tuos pačius pratimus, po kelių mėnesių visų jų rezultatai vis tiek būtų skirtingi“, – pasakojo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto yra keli patarimai, kurių pasilaikę, pasak Karinos, visi anksčiau ar vėliau pamatytų rezultatus. Visų pirma, svarbu save matuoti, stebėti, kaip keičiasi jūsų kūno formos. Taip pat kuriam laikui turite visiškai atsisakyti kaloringų patiekalo, saldumynų ir greito maisto. Labiau dėmesį kreipkite į tuos pokyčius, kuriuos jaučiate, nei į tuos, kuriuos matote. Taip pat imkite papildomai sportuoti, tačiau maksimumas treniruočių per savaitę neturėtų viršyti 5 kartų. Nepamirškite sportuoti ir intensyviau – rinkitės sunkesnius svorius, bėkite greičiau ir bandykite išspausti maksimumą.

Pokyčiai priklauso nuo daugybės dalykų, tarp kurių ir amžius, genetika, kūno sudėjimas bei hormonų lygis.

Daugeliui koją pokyčių link kišą ir metabolizmo bėdos, kurias sukelti galėjo ankstesnis badavimas.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų