REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
133
Zero Live Show (tv3.lt fotomontažas)

Šį ketvirtadienį sostinę sudrebino skandalinga ir ilgai laukta Emilio Vėlyvio teatralizuoto juodojo humoro koncerto „Zero Live Show“ premjera.

133

Šį ketvirtadienį sostinę sudrebino skandalinga ir ilgai laukta Emilio Vėlyvio teatralizuoto juodojo humoro koncerto „Zero Live Show“ premjera.

REKLAMA

Progos pamatyti įspūdingą šou nepraleido ir daugybė žinomų veidų, o kai kurie jų netgi pasirodė scenoje.

„ba.“, Monika Pundziūtė-Monique, Inga Jankauskaitė, Egidijus Dragūnas-SEL, Rolandas Mackevičius – tai tik dalis garsenybių, kurios pasirodė ant scenos.

„Zero Live Show“ kuriama vientisa siužetinė linija atspindės 30 pastarųjų Lietuvos metų. Per muzikos ir juodojo humoro prizmę pateiktos įsimintiniausios iki skausmo pažįstamos juokingos ar graudžios situacijos. Sovietmetis, Nepriklausomybės iškovojimas, laukiniai 90-ųjų nusikaltimai, emigracija, rinkimai – visas šias temas lydėdavo lietuviški arba užsienio hitai, juos visus netikėta forma kūrėjai priminė žiūrovams.

Režisierius atlikėjams nepagailėjo iššūkių – jaunimo dievukas „ba.“ grupės narys Benas Aleksandravičius persikūnijo į pionierių, Monique tapo laisvės simboliu, Lolita – legendine lėle, o Egidijui Dragūnui patikėtas Dievo vaidmuo.

REKLAMA
REKLAMA

„Zero Live Show“ nustebino ir nestandartiniais duetais – „BIX“ lyderis Saulius Urbonavičius atliko kūrinį su aktoriumi Ainiu Storpirščiu, Inga Jankauskaitė ir radistas Rolandas Mackevičius sudainavo vieną populiariausių vakarietiškų hitų, vienam kūriniui susijungė ir Monique su „Happyendless“. Tad netikėtumų ir daugialypių emocijų arenoje buvo gausu.

REKLAMA

„Zero Live Show“ buvo atlikta 17 populiariausių skirtingų laikmečių kūrinių. Jų metu didžiausiame visų laikų Lietuvos scenų ekrane prasidėjusius vaizdus pratęsė veiksmas ir juodas humoras scenoje.

Emilio Vėlyvio teigimu, tokio pobūdžio, skirtingų žanrų apjungiamojo šou analogo nebuvo ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje.

„Tai unikalus juodojo humoro projektas sujungiantis koncertą, kiną, teatrą, miuziklą, šokį. Šou pareikalavo daug laiko, valios ir resursų. Projekto sąmata – beveik pusė milijono eurų, ir, kad nepatirtume nuostolio, mums būtinos pilnos arenos žiūrovų. Tai tikrai labai džiaugiamės, kad bilietai perkami. Daug kas prašo apibūdinti renginio konceptą, tačiau vienareikšmiškai įvardinti „Zero Live Show“ žanrą išties sudėtinga. Tai gyvenimas, cirkas ir vestuvės vienoje scenoje. Ar aiškiau?“ – šypsosi režisierius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų