REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
21
Hannah Griffin (nuotr. facebook.com)

Tikriausiai nėra didesnio skausmo už tą, kai tėvai praranda savo vaikus – net ir tokiu atveju, jei vaikai dar negimę.

21

Tikriausiai nėra didesnio skausmo už tą, kai tėvai praranda savo vaikus – net ir tokiu atveju, jei vaikai dar negimę.

REKLAMA

Viena mama tapti turėjusi moteris pasidalijo savo liūdna istorija – ji iki šiol negali tuo patikėti.

29 metų Hannah Griffin negalėjo patikėti savo laime, kai išgirdo, kad laukiasi. Prieš metus ji ir jos 8 metais vyresnis mylimasis Mattas sužinojo, kad jiems gims dvynukai.

Vis dėlto nėštumas buvo itin sunkus – jo metu Hannah sužinojo, kad vienas vaikelis vystosi lėčiau, nei kitas. Moteriai buvo pasiūlyta operacija, tačiau ji buvo itin rizikinga – po jos ji galėjo netekti abiejų savo būsimų vaikų.

Galiausiai, būdama 6-ąjį mėnesį nėščia, viena rytą H. Griffin atsikėlė besijausdama „tuščia“ – netrukus paaiškėjo, kad jos būsimi vaikai neišgyveno.

REKLAMA
REKLAMA

Moteris jautėsi tragiškai, tačiau liūdėti tyliai, kaip dažnai žmonės daro tokiu atveju, ji nenorėjo. „Kiekvienas apsilankymas ligoninėje tapo tikra agonija, o viskas, ką mes turėjome, tai įvairūs prisiminimai ir datos“, – sakė ji.

REKLAMA

Kartu su mylimuoju ji nusprendė, kad savo vaikelių nelaikys mirusiais. „Mano berniukai nėra blogas prisiminimas – jie mano gyvenimo šviesa, o su jų istorija aš noriu padėti kitiems. Aš vis tiek esu motina, ir nepaisant to, kad jų fiziškai su manimi nėra, man jie vis tiek egzistuoja, todėl prašau manęs teirautis, kaip jie laikosi“, – užsienio žiniasklaidai pasakojo Hannah.

Būtent todėl savo taip ir negimusiems vaikams ji netgi suteikė vardus – vadina juos Bowenu ir Hartley.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų