REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
33
Ineta ir Ąžuolas Žvaguliai su vaikais (tv3.lt fotomontažas)

Dvi atžalas – sūnų Bernardą ir dukrą Barborą – auginanti Inetos ir Ąžuolo Žvagulių šeima džiaugiasi pilnatve.

33

Dvi atžalas – sūnų Bernardą ir dukrą Barborą – auginanti Inetos ir Ąžuolo Žvagulių šeima džiaugiasi pilnatve.

REKLAMA

Muzikoje ir įvairioje veikloje paskendusi Ineta kiek anksčiau tv3.lt pasakojo, kad visą savo laisvą laiką nori skirti tik vaikams.

„Vasarą buvo labai daug renginių, daug švenčių, vestuvių, krikštynų... Kol kas dar tik viskas vos baigėsi, dėl to norisi kuo daugiau laiko praleisti su vaikais“, – pasakojo ji.

Pasak Inetos, vos tik atradę laisvą minutę, jie su mažuoju Bernardu ir dukra Barbora leidžiasi į nuotykius: „Važiuojame visur, atrakcionai, vandens pramogos, būname gamtoje, veikiame daug įvairių dalykų“, – teigia I. Puzaraitė-Žvagulienė.

Taip pat žinoma moteris ne kartą pastebėjo, kad dukrelė Barbora svajoja apie mamos karjerą – didžiąją sceną.

„Aš esu tikra, kad ji bus scenos žmogus. Jei ne dainininkė, tai šokėja. Kur tik randa ką nors panašaus į mikrofoną, griebia ir dainuoja, šoka... Praėjusią dieną ji pasiėmė šviestuvą į ranką ir įsivaizdavo, kad tai jos mikrofonas“, – juokiasi Ineta.

Tiesa, I. Puzaraitė-Žvagulienė taip pat neslepia džiaugsmo, kad augantys vaikai yra labai panašūs į tėvelius: „Pasidalijome po vaiką. Į mane labai panašus Bernardas, o į Ąžuolą – Barbora. Nuomonės žmonių skiriasi, tačiau niekas nėra sakęs, kad Barbora būtų panaši į mane, ar Bernardas į Ąžuolą“, – sako buvusi atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų