REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien Marija Akelan pristato savo naujos dainos vaizdo klipą „The Morning Sun“.

REKLAMA

„Daina „The Morning Sun“ yra apie dviejų žmonių tarpusavio santykius ir savęs suvokimą bei  naująjį  atradimą juose.  Taip išeina, kad ir vėl tai yra daina apie meilę. Meilė yra paprastas žodis, kol mes patys nesuteikiame jam kiekvienas savo reikšmę. Mūsų jausmai, bendra patirtis, išgyvenimai,  lūkesčiai, tarpusavio konfliktai ir jų sprendimai  suteikia šiam žodžiui unikalią prasmę“, – teigia Marija.

„Dainą parašiau jau pakankamai seniai. Vaizdo klipo idėja man kilo kartu su draugu režisieriumi. Jis pasiūlė, kad tai būtų dviejų žmonių šokis, o aš dainą atlikčiau prie fortepijono – taip, kaip ją ir sukūriau. Tuomet pradėjome galvoti apie šokėjus. Mano dukra Sofija  lanko šokių pamokas Agnės Kavaliauskaitės šokių studijoje, taip užsimezgė mūsų draugystė. Visai netyčia pamačiau Agnės sukurtą šokį, kuris idealiai tiko mano dainai“, – vaizdo klipo istoriją papasakojo Marija.

Atlikėja rezultatu liko patenkinta: „Vaizdo klipo prodiuseris  Darius Sebeckis ir visa kūrybinė komanda puikiai susitvarkė su užduotimi ir manau, kad mūsų visų bendrų pastangų dėka turime puikų, stilingą, gražų ir labai menišką vaizdo klipą“.

REKLAMA
REKLAMA

Jai antrina ir A. Kavaliauskaitė. „Šis šokis – tai ištrauka iš mano kurto šokio spektaklio „SILENCIO“. Šiame šokyje, kaip ir visame spektaklyje, esame apnuoginę savo vidų, kalbame apie tikėjimą, meilę bei amžiną ryšį“, – papasakojo ji.

REKLAMA

Šis šokis – išties svarbus „Miss Lietuva“ nugalėtojai: „Tai mano pirmasis choreografinis darbas, kuriuo apsigyniau šokio magistro diplomą, tad man buvo labai smagu, kuomet Marija pasiūlė šią idėją.“

Daina „The Morning Sun“  yra iš atlikėjos solinio autorinių dainų albumo „Eternity of dreams“, kurį jį neseniai išleido bei pristatė klausytojams.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų