REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
„Shop My Closet“: stilingos moterys ne tik išparduos savo spintos garderobą, bet kvies prisijungti prie kilnaus tikslo (tv3.lt fotomontažas)
3

 

Spalio 6d. stilingos Vilniaus miesto moterys kvies apsilankyti vienos dienos spintos išpardavime „Shop My Closet“. Renginys organizuojamas jau ketvirtą kartą, tiesa, prieš tai jis vadinosi „Fashionistas Meet Up“, tačiau šį kartą organizatorės nusprendė pakeisti pavadinimą – keičiasi renginio formatas ir tikslas.

 

„Shop My Closet“ organizatorių pagrindinė idėja ne tik vienoje erdvėje suburti stilingas asmenybes, kurios ieško naujų namų puikios būklės aprangos detalėms, bet tuo pačiu bendradarbiaujant su RG Vaikų labdaros ir paramos fondu kviesti moteris prisidėti prie labdaros – apsilankius renginyje bus galimybė paaukoti nebereikalingus drabužius, avalynę ar aksesuarus (tinka visi dydžiai nuo mažiausio iki didžiausio) sunkiai besiverčiančioms šeimoms ir jų atžaloms.

„Sako, savaitgaliai skirti poilsiui. Bet kiekvienas poilsį įsivaizduoja savaip. Vieniems tai – pasivaikščiojimas rudenėjančiu senamiesčiu, kitiems – pokalbiai prie gardaus pietų stalo, bet, tikim, yra tokių žmonių kaip ir mes. Tokių, kurie vaikštinėdami ir ragaudami gardžiausius patiekalus, savo mintis nuolat pameta nesibaigiančioje mados ir gražių bei stilingų daiktų planetoje. Tuomet tas tikėjimas išauga į norą dalintis, atrasti, pasakoti ir išgirsti. Tai ir yra mūsų, moterų, poilsis. Ieškoti, pažinti, o tada džiaugtis. Kviečiame visas madai neabejingas merginas ir moteris susitikti spalio 6 d. GO9 ir pasidalinti daiktais, patarimais ir gera energija, atrasti tai, ko galbūt seniai ieškojote, dieną praleisti tarp moterų. Gražių, protingų, stilingų, degančių noru gyventi gražų ir prasmingą gyvenimą.“ – sako viena iš renginio organizatorių tinklaraščio „Labas Lukai“ autorė ir parduotuvės „Kick the Moon“ savininkė Eglė Balčiūnaitė-Babunašvili.

REKLAMA
REKLAMA

„Kai aš ir kitos stilingos moterys supratom, kad spintos lūžta nuo drabužių – gimė idėja, kuri padeda ne tik toms, kurios nežino, ką su savo spintos lobiais daryti, bet ir toms, kurios ieško tų lobių, bet nenori išleisti krūvos pinigų. Anksčiau mūsų organizuojamas „Fashionistas Meet Up“ renginys sulaukė didelio moterų susidomėjimo. Džiaugiamės, kad ir vėl turime galimybę vienai dienai suburti stilingas moteris, tik šį kartą jau šiek tiek kitokio formato reginyje nauju pavadinimu – „Shop My Closet“. Čia bus galima ne tik parduoti ar pirkti drabužius, bet ir juos paaukoti. Be to, tai puiki galimybė gyvai padiskutuoti apie stilių ir madą. Todėl visų moterų labai laukiame mūsų organizuojame renginyje, kur garantuojame – rasit ne vieną spintos lobį!“ – teigia viena iš renginio organizatorių tinklaraštininkė ir knygos „Tavo geriausia draugė“ autorė Simona Burbaitė.

REKLAMA

Renginio metu bus galima įsigyti greitosios mados prekės ženklų bei prabangių vardinių drabužių ir aksesuarų. Prie renginio iniciatyvos prisijungs ir dar daugiau stilingų moterų. Savo spintos turinį spalio 6d. atvers drabužių modelis ir taip pat viena iš organizatorių Justina Zadžiauskaitė, dizainerė Ieva Daugirdaitė, TV ir radijo laidų vedėja Ieva Stasiulevičiūtė, tinklaraštininkės Kamilė Bukauskaitė ir Deimantė Bulbenkaitė, gydytoja dermatologė Aušrinė Ramanauskaitė-Deficitas.

„Shop My Closet“ vyks spalio 6 d. 11:00 – 16:00 h prekybos centre GO9 3 a., Vilniuje.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų