REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
S. Prūsaitis apipils komplimentais „X Faktoriaus“ dalyvę: „Geresnė už Jazzu“ (nuotr. Vido Černiausko)

Jau šį vakarą TV3 žiūrovai išvys antrąją projekto „X Faktorius“ laidą. Joje pasirodys itin talentingi dalyviai. Viena iš jų – Milda Martinkėnaitė. Mergina pakerės visus keturis teisėjus ir studijos žiūrovus.

5

Jau šį vakarą TV3 žiūrovai išvys antrąją projekto „X Faktorius“ laidą. Joje pasirodys itin talentingi dalyviai. Viena iš jų – Milda Martinkėnaitė. Mergina pakerės visus keturis teisėjus ir studijos žiūrovus.

REKLAMA

Milda į „X Faktorių“ atvyko iš Vilniaus. Ji teigia, kad į projektą atėjo tam, kad būtų atrastas tikrasis „x faktorius“. Jei tai pareikštų kitas projekto dalyvis, nuskambėtų kaip tuščios kalbos. Tačiau M. Martinkėnaitė nusiteikusi rimtai. 25 metų mergina sako, kad šiuo metu yra jėgų žydėjime. „Ir žydėsiu dar labai ilgai. Širdyje man 19 metų“, – kalbės apie save M. Martinkėnaitė.

Gyvenime mergina veikia labai daug dalykų. Šiuo metu „X Faktoriaus“ dalyvė dirba didelėje tarptautinėje kompanijoje ir prižiūri, kad žmonės neplautų pinigų. „Kaip man suėjo 18 metų, kažkas kliktelėjo galvoje. Atsibudau ir pasakiau sau, kad aš noriu būti žvaigžde, noriu būti daininininke, džiuginti žmones savo balsu ir šypsena“, – pasakos šou dalyvė.

REKLAMA
REKLAMA

Iš pradžių Milda džiugindavo savo dainomis nedideliuose kolektyvuose, įsikūnydama į Janis Joplin ir kitas legendines dainininkes. Vėliau, kai dainavimas tapo manija, Milda išplaukė į platesnius vandenis. „Tris kartus bandžiau sėkmę „Eurovizijoje“, o dabar atėjau čia. Dainuoti galiu, šypsausi plačiai, šokti, jei reikia, galiu išmokti. Aš visas komplektas. Labai noriu nugalėti, ko aš čia kuklinuosi“, – su šypsena veide kalbės mergina. Jau šį vakarą ji „X Faktoriaus“ scenoje atliks Jessie J kūrinį „Bang Bang“.

REKLAMA

Vos Mildai pradėjus dainuoti teisėjai neslėps emocijų. Iš jų bus galima suprasti, kad Milda neeilinio talento mergina. Jos vokalas papirks visko mačiusius teisėjus. Publika taip pat bus sužavėta Mildos dainavimo ir plos jai atsistoję.

„Norisi tau pasakyti porą žodžių. Vienas yra – pagaliau, kitas – mes visi keturiese norime su tavimi dirbti. Trečias – tu lieki čia, nes turi keturis „taip“. Kokia gera!“ – sakys Justė Arlauskaitė-Jazzu.

M. Martinkėnaitei jau palikus sceną, nuo komentaro nesusilaikys ir Saulius Prūsaitis. „Kokie geri bus finalai. Žiauriai gerai, net geresnė už Jazzu“, – sakys teisėjas.

Ką į tai atsakys J. Arlauskaitė-Jazzu? Kaip ji sureaguos į S. Prūsaičio žodžius? Visą tai pamatysite jau šį vakarą, 19.30 val. per TV3.

„X Faktorius“ – geriausias visų laikų šou tavo gyvenime! Sekmadieniais, 19.30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų