REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Karolina Meschino (nuotr. asm. archyvo)

Visai neseniai apie nutrūkusius santykius su ilgamečiu draugu Jonu Misevičiumi prabilusi socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino, panašu, mėgaujasi gyvenimu.

36

Visai neseniai apie nutrūkusius santykius su ilgamečiu draugu Jonu Misevičiumi prabilusi socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino, panašu, mėgaujasi gyvenimu.

REKLAMA

Vos tik praėjo kelios savaitės po skyrybų, ji viešumoje ne kartą buvo pastebėta su naujuoju širdies draugu Remigijumi Daškevičiumi.

Pora prieš kelias dienas mėgavosi paskutiniais šiltais orais Lietuvos pajūryje. Akimirkomis iš poilsio Karolina dalijosi savo asmeninėse paskyrose.

Rožine flamingo spalva plaukus perdažiusi Karolina nustebino ne vieną, tačiau vėliau ji nusprendė džiaugtis dar nematytais šviesiais plaukais.

Atvirai apie padidėjusį svorį prabilusi socialinių tinklų žvaigždė sulaukė nemažai savo gerbėjų palaikymo, tačiau taip pat atsirado ir tų, kurie jos išvaizdą pradėjo smarkiai kritikuoti.

REKLAMA
REKLAMA

Dėl to mergina visai neseniai savo paskyroje pasidalijo įrašu, sujaudinusiu ne vieną.

„Šiais laikais vieni standartai – kaip turi atrodyti, kalbėti, elgtis... Nuo pat mažens patyriau patyčias, jog esu kitokia nei visi, užsienietiška pavardė, tamsus gymis, visad save lyginau su kitomis mergaitėmis ir jaučiausi viskuo prastesnė nei jos... Dėl to išaugo didelis nepasitikėjimas savimi, kurį maskavau berniukiškais drabužiais. Vėliau bandžiau būti kažkuo, kuo nesu, bandžiau būti mase, galvojau jog jei būsiu kaip ji, labiau mane mėgs, labiau sau patiksiu...“, - širdį liejo Karolina.

„Viskas pasikeitė, kai įvyko vidinis lūžis. Lūžis, kai viskas atsibodo, pavargau kažkam kažką įrodinėti, nebenorėjau niekam įtikti, pabandžiau tiesiog būti savimi ir priimti pati save, kokia esu iš tiesų. Laikui bėgant nebebijojau to parodyti ir kitiems. Dabar išvis esu laimingesnė negu bet kada gyvenime... Jaučiuosi be galo stipri ir laisva, nebijau nei nuomonių, nei kritikos, esu apsupta nuostabiausių žmonių, kurie mane nuoširdžiai myli dėl to, kokia esu, jaučiuosi turinti super galių ir galinti užkariauti pasaulį! Ir mes visos turime tai viduje, reikia tik savęs nebijoti ir iškrapštyti meilę sau į paviršių! Turim vieną gyvenimą, tad nugyvenkim jį taip, kaip trokštam!“, - įkvepiančiai rašė K. Meschino.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų