REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
13
 Skaudus šeimos susitikimas: dukros ir motinos akistata pravirkdė R. Šakalytę-Jakovlevą

Į „TV Pagalbą“ kreipėsi benamė moteris. Birutė skundžiasi, kad kažkada turėjo viską – šeimą, gražius namus, dvi nuostabias dukras. Tačiau netekus vyro kaunietės šeimos idilė žlugo.

13

Į „TV Pagalbą“ kreipėsi benamė moteris. Birutė skundžiasi, kad kažkada turėjo viską – šeimą, gražius namus, dvi nuostabias dukras. Tačiau netekus vyro kaunietės šeimos idilė žlugo.

REKLAMA

„Mano darbas rinkti skardines, o mano namai - gatvė. Aš turiu dvi dukras, viena gyvena Raseiniuose, kita gyvena Kaune, bet jos man negali padėti. Prašau padėkite išlipti iš duobės“, – atvykusi į laidą guodėsi be gyvenamosios vietos likusi moteris. Anot Birutės, dukros jai negali padėti, nes pačios sunkiai verčiasi. 

Birutės sugyventinis Antanas teigia, kad per dieną renkant butelius ir skarbonkes galima užsidirbti po 20-30 eurų. Visgi pora nenori vykti gyventi į mažesnį miestą, kur galėtų pigiai išsinuomoti socialinį būstą. Nors vyras pasiryžęs kažką keisti savo gyvenime, išsikraustyti iš Kauno Birutė nesiruošia: „Aš Kaune užaugau, Kaune ir numirsiu“, – tikina Birutė.

Birutės dukra Laura teigia, jog ji nėra verta motinos vardo. Išklausiusi daugybės motinos pažeminimų laidoje, Laura galiausiai pravirko. Tačiau net ir tada, paprašė padėti jos motinai: „Man jos gaila, prašau, gal galite jai padėti. Tegul ji mane keikia, prakeikia. Aš jūsų asmeniškai prašau jai padėti“, – prašė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Toks dukros poelgis pravirkdė ir laidos vedėją Renatą Šakalytę-Jakovlevą. Nors artimos moterys laidoje taip ir neapsikabino, ji pagyrė Laurą, jog ši turi puikiais moralines vertybes.

REKLAMA

Jautrią laidos ištrauką žiūrėkite:

„Mama manęs neaugino, nes kalėjimuose praleisdavo visą laiką, aš irgi gimiau Lukiškių kalėjimo ligoninėje“, – laidos metu pratrūko duktė Birutė, kuri tikina, jog motina pasirinko ne savo dukras, o bomžą, – Kodėl meluoji, kad auginai dukras, nes tu neauginai jų.

„Man labai gaila, kad jūsų santykis su dukra yra toks šūdinas, bet tas santykis gali būti truputi kitoks. Aš tinku jums į dukras. Pažiūrėkit į mane. Ar žinote, kas yra mums vaikai, ar žinot, kam mes jų susilaukiame? Vaikai yra mūsų išbandymas, jie teikia mums labai daug emocijų, nuo visiškos laimės ir euforijos, iki labai daug skausmo ir ašarų. Nežinau, kodėl pas ją yra tokia didelė išdidumo karūna, bet manau, kad giliai širdyje ji jau yra priėjusi ir tave apkabinusi“, – reziumavo R. Šakalytė-Jakovleva.

Visą laidą žiūrėkite:

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų