REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
98
Inga Žuolytė (nuotr. Gyčio Vidžiūno)

Vaizdo tinklaraštininkė, socialinių tinklų žvaigždė bei trenerė Inga Žuolytė jau kurį laiką traukia visų dėmesį – besilaukianti moteris spinduliuoja energija ir gera nuotaika.

98

Vaizdo tinklaraštininkė, socialinių tinklų žvaigždė bei trenerė Inga Žuolytė jau kurį laiką traukia visų dėmesį – besilaukianti moteris spinduliuoja energija ir gera nuotaika.

REKLAMA

Šiandien kartu su artimiausiomis draugėmis sostinėje įsikūrusiame jaukiame restorane ji šventė kūdikio sutiktuves, kurių metu galiausiai atskleidė, kokios lyties vaikelio laukiasi.

Pasirodo, kad I. Žuolytė su mylimuoju netrukus sulauks berniuko, nors didelė dalis vaizdo tinklaraštininkės sekėjų buvo įsitikinę, kad moteriai gims mergaitė.

Tiesa, vaikelio lytį Inga žino jau ilgai, o anksčiau naujienų portalui tv3.lt ji minėjo, kad su mylimuoju jau netgi yra sugalvoję vardą.

Ypatingo dėmesio I. Žuolytė pastaruoju metu sulaukia ir iš savo sekėjų, kurie skuba patarti, tačiau žinoma moteris tikino, kad tai kartais ima varginti. „Dabar yra kritikuojamas ir aptariamas ko ne kiekvienas mano veiksmas – ar, neduok Dieve, tai nepakenks vaikeliui. Jei miegoti einu vėlai, sulaukiu žinučių „nenaktinėk, vaikelis dieną su naktimi maišys“. Jei būnu saulėje – „nebūk, vaikeliui pakenks“. Jei aviu aukštakulnius – „tokia avalynė kenkia vaikui“. Žinau, kad kiekviename patarime dažniausiai yra logikos, tačiau žmonėms reikėtų suprasti, kad ir aš pati žinau daugiau, nei gali pasirodyti, ir nieko be saiko nedarau“ , – anksčiau pasakojo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Socialinių tinklų žvaigždė tikina, kad nepaisant to, jog atrodo, kad gyvena itin aktyviai, iš tiesų stengiasi įsiklausyti į savo organizmą, todėl jau prieš kurį laiką apmažino savo darbus.

REKLAMA

Taip pat trenerė juokavo, kad dabar gali atsipalaiduoti ir į valias mėgautis gardžiausiais patiekalais.

„Esu atsipalaidavusi ir sau leidžiu absoliučiai viskuo mėgautis. Sakau, kad iš bendro po nėštumo priaugto svorio, kokie 4-5 kilogramai bus tikrai ne nuo vaiko, o nuo maisto ir netaisyklingos mitybos.

Bet aš visiškai savęs dėl to negraužiu. Paskutiniai 5 mano gyvenimo metai buvo nuolatinis apytiksliai 15 kilogramų metimas ir priaugimas, todėl puikiai žinau, kad su maitinimu tas svoris greit nukris, o taip pat vėl grįšiu prie normalios mitybos. Tiesiog viskas priklauso nuo to, kiek pastangų įdėsiu. O šiam laikotarpiui, kadangi maistas yra tas vienas iš likusių džiaugsmų – nes nėštumas yra pateisinimas viskam – aš tuo tiesiog naudojuosi“, – juokavo ji.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų