REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
32
Deimantė Vaičiūtė (tv3.lt fotomontažas)

Socialiniai tinklai – neatsiejama daugelio kasdienybės dalis. Vieni mielai dalijasi nuotraukomis su savo sekėjais, o kiti – nė kiek nesigėdydami – filmuojasi ir pasakoja savo kasdienybę. Viena jų – vaizdo tinklaraštininkė ir socialinių tinklų žvaigždė Deimantė Vaičiūtė (19).

32

Socialiniai tinklai – neatsiejama daugelio kasdienybės dalis. Vieni mielai dalijasi nuotraukomis su savo sekėjais, o kiti – nė kiek nesigėdydami – filmuojasi ir pasakoja savo kasdienybę. Viena jų – vaizdo tinklaraštininkė ir socialinių tinklų žvaigždė Deimantė Vaičiūtė (19).

REKLAMA

Populiarioji „vlogerė“ vaizdo įrašus platformoje „YouTube“ pradėjo kurti beveik prieš dvejus metus. Pasak jaunos merginos, idėja kilo stebint kitus, besidalinančius panašiais vaizdo įrašais.

„Mane tai labai sudomino, tad pagalvojau, kad ir pati galėčiau sukurti. Draugės mane paskatino, pabandžiau ir supratau, kad tokia veikla man be galo patinka!“, – šyptelėjo mergina.

Sulaukia ir piktų komentarų

Įvairius vaizdo įrašus kurianti Deimantė internautams geriau pažįstama ne savo vardu ar pavarde, o slapyvardžiu „Dejmukas“.

REKLAMA
REKLAMA

Nuo kūrybos socialiniuose tinkluose taip pat yra neatsiejami ir pikti komentarai bei „heiteriai“. Pati Deimantė tvirtino, kad negatyvių komentarų sulaukia, tačiau į tai stengiasi nekreipti dėmesio.

REKLAMA

„Didžioji dauguma negatyvių komentarų yra tiesiog iš pavydo arba tie komentarai būna visiškai be argumentų, dėl to tiesiog man yra labai apmaudu. Anksčiau tai priimdavau labai rimtai ir būdavo liūdna, bet, manau, aš tokia ne viena. Po laiko supratau, kad neverta dėl to nervintis ar net nutraukti savo mėgstamą veiklą, tad kad ir kokių buvo nelengvų momentų niekuomet nepasidaviau ir vis dar toliau atkakliai siekiu savo tikslų“, – tvirtai teigė Dejmukas.

Žinomumas socialiniuose tinkluose aktyviems tinklaraštininkams suteikia vis daugiau galimybių.

„Galėjau dalyvauti įvairiuose renginiuose, kuriuose įgavau vis daugiau drąsos. Aišku, neteko gauti dar kažkokių kelionių pasiūlymų, kas būtų iš tiesų vau, nes aš esu žmogus, kuris nori apkeliauti visą pasaulį ir jei tik kažkas man tai padėtų įgyvendinti, būčiau laimingiausia pasauly. O kalbant apie dovanas, taip, jų buvo įvairių per tą laiką, pamenu gavau šokolado, kai buvo mano pati pradžia, tai atrodė, kad man nieko daugiau nebereikia, tiek laimės buvo... Tada dar nesuvokiau, kaip išvis tai yra įmanoma. Bet, žinoma, dovanos visus mus džiugina, tačiau didžiausia dovana man yra mano sekėjai, kurie mane palaiko“, – teigė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Aktyvi ir kitose platformose

Socialinių mokslų kolegijoje studijuojanti mergina taip pat aktyvi ir socialinio tinklo „Instagram“ vartotoja. Savo paskyroje ji turi per 50 tūkst. sekėjų, stebinčių merginos kasdienybę.

„Į savo paskyrą įdėjau tikrai labai daug darbo. Nors kitiems tai atrodo menkniekis, jog čia nieko nereikia daryti, kad viskas labai lengvai pasiekiama, man taip neatrodė. Šia programėle naudojuosi jau nuo 8 klasės, net tada, kai ji nebuvo tokia populiari kaip dabar“, – sakė D. Vaičiūtė.

Įspūdingą kiekį sekėjų turinti Deimantė taip pat pasidalijo ir darbo užkulisiais – tai, ką mato jos gerbėjai, yra tik maža dalis viso darbo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Kiekvienos nuotraukos paruošimas atima nemažai laiko, mažos fotosesijos, koregavimai ir sugalvojimas, kaip visą tai pateikti, tikrai nėra tokia lengva užduotis kaip galbūt atrodo iš šono. Tam reikia laiko, daug darbo, aktyvumo bei sudominti žiūrovą“, – sakė ji.

Sulaukia tėvų palaikymo 

Vos tik mokyklą baigusi Deimantė taip pat sulaukė ir labai didelio savo tėvų palaikymo. Nors kitiems aktyvi vaikų veikla socialiniuose tinkluose nepatinka, jos tėvai tam neprieštaravo.

„Jie mane labai palaiko, žinojo, kad kuriu vaizdo įrašus. Tėvai patys juos stebi, o kai reikia pagalbos – man padeda. Esu dėl to labai laiminga“, – prasitarė jaunojo „vlogerė“.

REKLAMA

Džiaugiasi studijomis 

Kūrybos ir pramogų industrijų studijas pasirinkusi Deimantė labai džiaugiasi. Iš Klaipėdos kilusi mergina iškart susižavėjo savo mokymo įstaiga.

„Dar tik visko pradžia, tačiau ši kolegija mane be galo sužavėjo, nes ten dirba patys nuostabiausi žmonės, kurie myli savo darbą. Jie yra be galo draugiški ir visuomet padeda išspręsti tau iškilusius klausimus. O pačios kolegijos aplinka bei atmosfera visai nepanaši į kitas mokyklas“, – teigė D. Vaičiūtė.

Ir nors socialiniuose tinkluose mergina turi dešimtis tūkstančių gerbėjų, mintis apie tai, kad viskas gali pasibaigti, ją šiek tiek neramina.

„Baisu, kad viskas gali baigtis, tačiau dabar turiu tiesiog nuostabų laiką kurdama tuos vaizdo įrašus ir jei tik juos kažkas žiūrės, manau, jog kursiu juos dar ilgą laiką“, – sakė Deimantė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų