REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
63
Liveta ir Petras Kazlauskai (Loretos Kondratės nuotr.)

Neišskiriama pramogų pasaulio pora – taip galima būtų pavadinti ir scenoje, ir bendru gyvenimo keliu žengiančius Livetą ir Petrą Kazlauskus.

63

Neišskiriama pramogų pasaulio pora – taip galima būtų pavadinti ir scenoje, ir bendru gyvenimo keliu žengiančius Livetą ir Petrą Kazlauskus.

REKLAMA

Rugsėjo 20-ąją gimimo dieną mini Liveta, o vos po dienos – 21-ąją – jos sutuoktinis Petras.

Vienos parduotuvės atidarymo vakarėlyje, surengtame Vilniaus centre, pasirodžiusi pora eilinį kartą spinduliavo meile ir džiaugsmu.

„Pas mus jokios prievartos santykiuose nėra – mes abu esame kartu laisvi“, - sakė besišypsanti Liveta.

Laimingos santuokos receptu besidalijanti Liveta taip pat šyptelėjo, jog jos sutuoktinis yra taip pat ir geriausias draugas: „Mes visuomet kartu. Nors turime pilną laisvę rinktis, kur eiti, ką veikti, tačiau mums taip gera kartu, jog dažnai viešumoje ir pasirodome kartu. Petras man yra ne tik sutuoktinis, jis taip pat ir geriausias draugas“, - šyptelėjo L. Kazlauskienė.

Atsikratė svorio: nuo 47 iki 83 kilogramų

Atlikėja nė nebando slėpti, kad visą gyvenimą jai teko laikytis dietų. Kartais net labai drastiškų, kenkiančių sveikatai.

REKLAMA
REKLAMA

„Visą laiką reikėjo kažką daryti. Mano giminės moterys yra apvalutės, pūgžlutės, mėgstančios bulkutes. Aš sau kraujo juk nepersipilsiu, – juokavo Liveta. – Mano genetinis fondas reikalauja tų bulkučių, nors tu ką.“

REKLAMA

Moteris patikino, kad būdama aštuoniolikmetė, 1.68 m svėrė vos 47 kilogramus. Ji daug šoko, sportavo ir kitaip aktyviai leido laiką, tačiau susilaukus dukters Ingridos, Livetos svoris padidėjo beveik dvigubai. „Kai ėjau gimdyti svėriau jau 83 kilogramus“, – atskleidė L. Kazlauskienė.

„Po gimdymo negalėjau visiškai valgyti. Iš gimdymo namų išėjau po savaitės ir man visi batai ir drabužiai buvo per dideli. Buvau stipriai sukūdusi. Man neatsirado pienas, aš labai daug stresavau, mane visi barė. Buvau dar vaikas su vaiku ant rankų“, – pasakojo moteris.

REKLAMA
REKLAMA

Visgi, grįžusi namo Liveta sulaukė daug pagalbos ir mamos ir močiutės. Tada ji šiek tiek atsipalaidavo ir ėmė valgyti viską, kas papuldavo po ranka. Kilogramai greitai grįžo ir atlikėja pradėjo kompleksuoti dėl savo augančio svorio.

„Draugės pasikvietė mane į restoraną, o aš paprašiau, kad mama paskolintų man savo sijoną. Kai išgirdau savo klausimą, pradėjau verkti. Supratau, kad yra labai blogai“, – atviravo Liveta.

Ji tikino, kad netrukus susipažino su Petru, kuris visada jai sakydavo, kad ji jam patinka tokia, kokia yra.

„Kai Ingridos tėtis mirė, aš likau našlė. Kamuojama streso vis valgydavau. Kuo daugiau verkdavau, tuo daugiau valgydavau“, – apie skaudžią patirtį kalbėjo žinoma atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų