REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
98
Liepa Norkevičienė (nuotr. asm. archyvo)

Viena garsiausių šalies atlikėjų Liepa Norkevičienė dažnai vadinama ir viena išvaizdžiausių. Aukšta šviesiaplaukė visgi susiduria ne tik su komplimentais, bet ir su skaudžiais žodžiais.

98

Viena garsiausių šalies atlikėjų Liepa Norkevičienė dažnai vadinama ir viena išvaizdžiausių. Aukšta šviesiaplaukė visgi susiduria ne tik su komplimentais, bet ir su skaudžiais žodžiais.

REKLAMA

Liepa patikino, kad kiekviena moteris gali būti graži, tik reikia mokėti save pateikti. Be to, juk grožio sąvoką kiekvienas supranta skirtingai.

„Reikia mokėti save pateikti. Net ne tiek pateikti, kiek save mylėti. Reikia ir savimi pasitikėti. Mes visos esam gražios, nesvarbu, kokios mūsų kūno formos, kokio ilgio ar spalvos plaukai“, – aiškino garsi moteris.

Save mylėti dar mokosi

„Esu moteris su labai daug kompleksų, pergyvenu ir dėl išvaizdos. Kartais vis tiek pagalvoji, kad mes esame unikalūs, esame vieninteliai tokie ir kas kitas, jei ne mes patys, save mylėsime?

Mes pažįstame save nuo blakstienų galiukų iki kojų pirštų, – sakė atlikėja. – Reikia kažkaip išmokti susigyventi su savo baimėmis ir kompleksais.

REKLAMA
REKLAMA

Kažkam mūsų trūkumai gali būti žavingi. Mes turime juos paversti pliusas, turime tikėti savimi, nes jeigu tu savęs nemylėsi, kaip tu kitaip žmogui gali būti įdomus ir patrauklus? Ne ištiesinti plaukai ir ne idealios kūno formos daro mus gražiais.“

REKLAMA

Piktų komentarų nebeskaito

„Komentarų skaitymo stadiją praėjau. Anksčiau labai skaudžiai paliesdavo, kai žmogus kažką skaudžiai pakomentuodavo. Pradedi galvoti, kad gal iš tiesų aš tokia, kas manyje tas negerai, ir tas negerai...

Bet pradėjau neklausyti nepažįstamų žmonių nuomonės apie mane, nes man svarbiausia, ką galvoja artimi žmonės. Aš galiu būti stora, kreivais dantimis, kreivomis kojomis, bet aš esu gražiausia savo vyrui, esu gražiausia savo mamai su tėčiu. Tai ir yra svarbiausia. Neprivalau aš visiems įtikti ir patikti“, – nuoširdžiai pasakojo atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA

Ji patikino, kad jai gaila tų žmonių, kurie tetrokšta išpeikti kitus. Liepa patvirtino, kad tokie žmonės laimingi nebus.

„Dabar pasityčiokim 15 minučių“

Liepa prisipažino, kad negražūs sekėjų žodžiai ją tikrai skaudino, tačiau supranta, kad tokia yra viešumo kaina. Jai sunkiausia, kad žmonės komentuoja ir atkreipia dėmesį ne į tai, ką ji daro, kaip dainuoja, o į išvaizdą.

„Tu darai, tu stengiesi, bet visa tavo veikla yra nustumiama į trečią planą, – apmaudą liejo Liepa. – Visiems labai įdomu, kaip ji atrodė, kaip nusifotografavo – „dabar pasityčiokim 15 minučių“. Tas labiausiai ir pykdydavo, bet užsiaugini tą storą odą, tu žinai, kokiu tu keliu nori eiti.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Tikrai buvo daug visokių minčių: kad tikrai esu baisi, negera, niekam nieko verta, man niekur nereikia lįsti... Bet atsirado vyras, atsirado daugiau proto. Pradėjau į viską racionaliau žiūrėt. Ir suvoki, kad išvaizda yra paskutinis dalykas, į kurį reikėtų žiūrėti, nes yra begalė svarbesnių dalykų, nei kaip tu atrodai“, – aiškino moteris.

Moteris tikino besidžiaugianti, kad tu daug nuostabių draugų, kuriuos labai myli, kurie taip pat kompleksuoja. „Reikia suprasti, kad tu žmogų myli ne dėl kažkokių jo išorinių savybių. Reikia būti gražiais iš vidaus ir tada ta išvaizda nebebus svarbi nė vienam, esančiam aplinkui.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų