REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
34
Garsenybės dalyvavo grožio salono gimtadienyje (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Po puikios vasaros atėjus rudeniui, daugelį ima pulti rudeninė depresija. Tačiau Viktorija Šaulytė liūdnoms mintims nepasiduoda – mergina sukasi tarp daugybės darbų, o ir į pasikeitusį sezoną žiūri filosofiškai.

34

Po puikios vasaros atėjus rudeniui, daugelį ima pulti rudeninė depresija. Tačiau Viktorija Šaulytė liūdnoms mintims nepasiduoda – mergina sukasi tarp daugybės darbų, o ir į pasikeitusį sezoną žiūri filosofiškai.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt stilistė papasakojo apie savo rudens planus bei pasidalijo patarimais, kaip išvengti su šaltesniais orais ateinančio liūdesio.

Vasara – ne vienintelis žavus metų laikas

Žinoma mergina įsitikinusi, kad esame linkę nuvertinti kitus metų laikus, per daug susikoncentruodami tik į vasarą.

„Neseniai kaip tik kūriau savo tinklaraščiui 3 rudeninius derinius. Tuo metu buvau susimąsčiusi, kad gal jau ir ateitų metas liūdėti ar depresuoti, bet iš tiesų nieko nejaučiu. Pagalvojau, kodėl pamirštame kitus metų laikus? Džiaugiamės tik vasarą, tik jai nuolat ir ruošiamės. Todėl sugalvojau, kad džiaugsiuosi ir rudeniu – juk tiek smagių rudeninių apdarų derinių galima sukurti! Sluoksniavimas, daug gražių paltų, o ir šiaip visas miestas pasipuošia“, – šypsojosi Viktorija.

Stilistė teigia, kad į kiekvieną sezoną reikėtų žiūrėti tik teigiamai, o į pirmąją jo dieną – kaip į tam tikrą iššūkį. „Manau, kad ruduo yra tam tikra pradžia. Tai – naujas metų laikas, nauja pradžia kalendoriuje, todėl natūraliai ir pats padarai kažkokią pradžią. Aš pati stengiuosi padaryti pradžią su savimi, su drabužiais, darbais. Nesvarbus net metų laikas – pirmoji sezono diena yra tam tikra kita pradžia“, – apie pokyčius kalbėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Laukia nauji iššūkiai

V. Šaulytė neslėpė džiaugsmo, kad ir šis ruduo jai nusimato išties turiningas, kupinas mylimos veiklos: „Ir vėl grįžta „Nuotakos užrašai“, kuriuos liepos mėnesį buvome sustabdę. Tuo metu juk vyko visos vestuvės, o mūsų laida – apie patį planavimą. Tačiau dabar ir vėl pradėjome dėliotis visus darbus – grįžta antrasis sezonas. Labai džiaugiuosi, nes vedėjos amplua man labai patiko.“

REKLAMA

Taip pat ji pradėjo ir naują veiklą – moteris ėmė kviestis gerbėjas vienam puodeliui kavos. „Tai tarsi susitikimų ciklas. Pirmasis susitikimas jau įvyko Šiauliuose. Buvo labai smagu, nes kalbėjome ne tik apie drabužius – daug diskutavome ir apie pasitikėjimą savimi, vidines emocijas. Smagu, kad ta vieno kavos puodelio istorija išsiplėtojo. Ne veltui sakoma, kad prie kavos puodelio kalbėti gali apie viską“, – intrigavo Viktorija.

Poilsis svarbus, o ypatingai toks, kuris dera su darbu

Tačiau tai – ne vienintelės stilistės veiklos. Mergina renka drabužių derinius kitiems, aktyviai dalyvauja įvairiuose renginiuose, rašo savo tinklaraštį. Paklausta, ar spėja pailsėti, V. Šaulytė neslepia, kad neseniai į darbą ėmė žiūrėti kitaip.

„Iš tiesų, dažniausiai stengiuosi darbą derinti su laisvalaikiu. Jeigu reikia rašyti ar daryti darbus prie kompiuterio, stengiuosi tai daryti lauke, sodyboje. Anksčiau sakydavau, kad sekmadienis yra šventa diena man, knygoms, kavai, tačiau neseniai dirbau ir sekmadienį“, – pasakojo ji pridėdama, kad tuomet stengiasi laisvą minutėlę rasti kitą dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų