REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
26
TV3 naujojo sezono atidaryme raudonuoju kilimu žengė išsipusčiusios žvaigždės (nuotr. fotodiena/Justino Auškelio)

Sekmadienio vakarą į TV3 žiūrovų ekranus sugrįš „X Faktorius“. Tai bus jau šeštasis populiariausio Lietuvoje televizijos šou sezonas.

26

Sekmadienio vakarą į TV3 žiūrovų ekranus sugrįš „X Faktorius“. Tai bus jau šeštasis populiariausio Lietuvoje televizijos šou sezonas.

REKLAMA

Šiame projekte gimė ryškiausios jaunosios kartos Lietuvos muzikos žvaigždės: Monique, Iglė, „120“, Alen Chicco, Monika ir daugybė kitų, įnešusių naujų vėjų į muzikos pasaulį.

Šimtai neatrastų, scenos, šlovės ir įvertinimo ištroškusių talentingų atlikėjų laukia savo šanso. Jaudulys, viltis ir pergalė – sumišusios emocijos belaukiant galbūt svarbiausio gyvenime verdikto.

Jau pirmoje šou laidoje TV3 žiūrovai išvys nepamirštamų pasirodymų. Vienas tokių – Renaldo Malinausko iš Marijampolės pasirodymas. 24 metų vaikinas jau dalyvavo „X Faktoriuje“. Tiesa, prieš šešerius metus, pirmajame šou sezone. Tuo metu vaikinas buvo dvyliktokas.

„Visą gyvenimą laukdavau kitų žmonių palaikymo, bijodavau priimti sprendimus vienas. Visada norėdavau, kad kažkas pastumtų į priekį, klausdavau, kaip padainavau, ar gerai apsirengiau“, – „X Faktoriuje“ kalbės Renaldas. Projekto scenoje jis atliks maestro Vytauto Kernagio dainą „Žiemą vasarą“.

REKLAMA
REKLAMA

„Kaip man patinka ši daina… Ir dar, kai ji yra taip sudainuota. Yra toks paprastas dalykas – kai žmogus mane įtikina, aš pasidarau neobjektyvi, seku istoriją ir mėgaujuosi. Jausmiškai man tai buvo geriausias vakaro pasirodymas. O tai yra svarbiausia“, – kalbės šou teisėja Justė Arlauskaitė-Jazzu.

REKLAMA

„Sudainuota labai lyriškai ir švelniai“, – vaikino pasirodymą girs Marijonas Mikutavičius.

„Šioje scenos yra retas atvejis, kad kas nors nesugadintų lietuviškos dainos. Labai skaniai, tvarkingai, jausmiškai pasirinkai ir sudėliojai. O čia yra svarbiausia“, – kalbės Saulius Urbonavičius-Samas.

„Mūsų darbo su jumis tikslas yra tai, kad jūs galėtumėte įsilieti į rinką: skambėti radijuje, važiuoti į koncertus, turėti savo auditoriją. Šis kūrinys laisvai galėtų suktis radijo stotyse“, – sakys Saulius Prūsaitis.

„X Faktorius“ – geriausias visų laikų šou tavo gyvenime! Jau sekmadienį, 19.30 val. per TV3!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų