REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
48
Naujame „Moterys meluoja geriau“ sezone – netikėti pagrindinių veikėjų pokyčiai (nuotr. Organizatorių)

Daugiau nei dešimtmetį televizijos reitingų viršūnėse karaliaujančio serialo veikėjai tapo puikiai atpažįstami viso pasaulio lietuviams, o rugpjūtį pristatytas filmas „Moterys meluoja geriau. Robertėlis“ net karštą vasarą į kino sales sugebėjo pritraukti daugiau nei 100 000 žiūrovų.

48

Daugiau nei dešimtmetį televizijos reitingų viršūnėse karaliaujančio serialo veikėjai tapo puikiai atpažįstami viso pasaulio lietuviams, o rugpjūtį pristatytas filmas „Moterys meluoja geriau. Robertėlis“ net karštą vasarą į kino sales sugebėjo pritraukti daugiau nei 100 000 žiūrovų.

REKLAMA

Dešimt metų pasakojamos veikėjų istorijos nepaliko abejingų, tad serialo kūrėjai sustoti nežada.

Įtemptas filmavimų grafikas ir trumpos atostogos – nieko naujo visai „Moterys meluoja geriau“ kūrybinei grupei. Kone visus metus besitęsiantys darbai filmavimo aikštelėje tapo antrais namais daugeliui filmavimo grupės narių, kurie per tiek metų susigyveno lyg šeima. Pasibaigus dešimtojo sezono filmavimo darbams, po trumpų atostogų buvo pradėti pilnametražio filmo „Moterys meluoja geriau. Robertėlis“ filmavimo darbai, kurie tęsėsi visą žvarbią žiemą.

„Seriale atsiradęs tik epizodiniam vaidmeniui, Robertėlis, tapo neatskiriama „Moterys meluoja geriau“ dalimi. Nusprendus kurti romantinę komediją apie vieną iš serialo veikėjų nekilo jokių abejonių, kad tai privalo būti filmas apie Robertėlį. Kino žiūrovams ir serialo gerbėjams norėjome pristatyti kitokio žanro filmą – be keiksmažodžių ir negatyvo“, – sako filmo prodiuseris Povilas Skaisgirys.

REKLAMA
REKLAMA

Dalis serialo kūrybinės grupės žiemos atostogas iškeitė į darbą filmavimo aikštelėje su kino prodiuserių kompanija „Singing Fish” kuriant filmą apie Robertėlio virsmą tikru vyru, tuo tarpu likusi dalis pradėjo pasirengimo darbus būsimam serialo sezonui.

REKLAMA

„Paskutiniuose serialo sezonuose žiūrovams pristatėme daug naujų veikėjų ir siužeto linijų, šį sezoną nusprendėme kiek atsigręžti ir atiduoti duoklę Medai, kuriuos serialo gerbėjai tiesiog reikalavo. Pasirinkus kelias siužeto linijas ir veikėjus, pagaliau turėjome galimybę įgyvendinti seniai sugalvotas idėjas. Šį sezoną žiūrovus tikrai galėsime nustebinti, nuo pat pirmos serijos, kurioje viskas apsivers aukštyn kojomis iki pat sezono pabaigos, kuriai paruošta tiesiogine ta žodžio prasme – bomba. Išskirtinis, žiūrovams puikiai pažįstamas serialo humoras tap pat niekur nedings“, – intrigavo serialas prodiuseris Rolandas Skaisgirys

REKLAMA
REKLAMA

Naujas serialo sezonas žiūrovams leis geriau pažinti Medos ir Robertėlo veikėjus, kurie šį sezoną bus įvykių centre. Antrąjį sezoną režisuojantis Andrius Žiurauskas kartu su kūrybine komanda jau ilgą laiką norėjo plačiau išvystyti šią siužeto liniją ir parodyti žiūrovams dar nematytas Robertėlio ir Medos puses.

Ko gero būtų sunku surasti Lietuvos aktorių, kurie nebūtų nusifilmavę „Moterys meluoja geriau“ ir taip pradėję savo aktorino kelio serialuose, tad ir šį sezoną tikima neišvengiama kviestinių žvaigždžių vaidmenų sėkme.

Jau dešimtmetį gyvuojantį serialą „Moterys meluoja geriau“ kūrė žinomiausi šalies režisieriai: Raimundas Banionis, Justinas Krisiūnas, Saulius Balandis, Mykolas Vildžiūnas, Sigitas Račkys. Dabar jau antrąjį iš eilės sezoną režisuoja Andrius Žiurauskas ir neslepia to, kad šis sezonas bus kitoks.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Atrodo, kad iki šiol kamuojamas nelaimių Robertėlis pagaliau atrado savo gyvenimo kelią, Meda taip pat tapo kiek padoresne, tačiau ar ilgam? Vienuoliktame „Moterys meluoja geriau“ sezone žiūrovus pasitiks ne tik mylimiausi aktoriai, tačiau ir visiškai nauji veikėjai, kurie apvers Medos ir Robertėlio gyvenimą aukštyn kojomis. „Kuriant šį serialo sezoną dar vasarą, visai kūrybinei serialo grupei buvo nepaprastai sunku susilaikyti nesijuokus – šis serialo sezonas išsiskirs stipriais aktorių dialogais ir žiūrovams puikiai pažįstamu humoru“, – įsitikinęs A. Žiurauskas.

Ilgus metus be sąmonės gulėjęs ir visų pamirštas Medos (akt. Inga Norkutė) brolis Kęstutis (akt. Jonas Gricius) netikėtai pabudo. Komoje, jis praleido ne tik didelę dalį nepriklausomos Lietuvos istorijos, tačiau ir savo sesers gyvenimo. Kuo virto paskutinį kartą vaikystėje matyta sesutė? Apie kitokį, nuo mamos (akt. Kristina Andrijauskaitė) nepriklausomą gyvenimą vis dažniau susimąstantis Robertėlis (akt. Nerijus Gadliauskas) pagaliau paliks namus. Ar atverstas naujas gyvenimo puslapis padės susirasti savo gyvenimo moterį? Kaip seksis viliokei Medai ieškoti naujų aukų?

„Moterys meluoja geriau“ – jau greitai 25 gimtadienį švenčiančios TV3 eteryje!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų