REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
4
TV3 veiksmo pirmadieniai (nuotr. Organizatorių)

Dar daugiau veiksmo, adrenalino, paslapčių ir intrigų naujoje TV3 rubrikoje VEIKSMO PIRMADIENIS.

4

Dar daugiau veiksmo, adrenalino, paslapčių ir intrigų naujoje TV3 rubrikoje VEIKSMO PIRMADIENIS.

REKLAMA

Šį vakarą pradedamas rodyti visiškai naujas, dar niekada nerodytas serialas BLOGAS POLICININKAS ir naujausias žiūrovų simpatijas jau užsitarnavusio serialo KOBRA 11 sezonas.

Kiekvieną pirmadienio vakarą kraują žiūrovams kaitins intriguojančio siužeto kriminalinis serialas BLOGAS POLICININKAS, kuriame užkietėjęs įstatymų laužytojas tampa atkakliu įstatymų sergėtoju, negana to – jis perima brolio dvynio gyvenimą.

Jesko – detektyvas, o jo brolis Janas – nusikaltėlis. Žuvus Jesko, likęs gyvas brolis, kuris iki šiol gyveno nusikaltėlio gyvenimą, tampa policininku. Jis elgiasi kaip pareigūnas, bet mąsto kaip banditas. Tačiau Janui teks perimti ne tik žuvusio dvynio darbą, bet ir... žmoną. Ji buvo palikusi Jesko, kai sužinojo, jog šis yra užmezgęs romaną su kita moterimi, tačiau dabar ima iš naujo įsimylėti pasikeitusį vyrą...  Kaip seksis Janui gyventi kitą gyvenimą ir kokias bylas jis ištirs pasinaudodamas savo nusikalstama patirtimi?

O serialo KOBRA 11 gerbėjai galės toliau stebėti mylimų veikėjų Semiro ir Paulo nuotykius bei įspūdingus triukus. Naujausiame KOBRA 11 sezone su greitkelio nusikaltėliais kovojantys pareigūnai susidurs su didžiausiais iššūkiais: snaiperiu, keršto trokštančiu žudiku, vaikus grobiančia gauja ir kitais.

REKLAMA
REKLAMA

Greitkelio policininkai Semiras ir Paulas patruliuoja greičiausiose pasaulio gatvėse ir rizikuoja gyvybe, kad nusikaltėliai neišvengtų bausmės. Pasiruoškite veiksmo scenoms, kupinoms adrenalino ir jaudulio, neregėtiems kaskadininkų triukams, kvapą gniaužiančioms automobilių gaudynėms ir sprogimams populiariausiame ir ilgiausiai rodomame vokiečių seriale KOBRA 11. Serialas rodomas nuo 1996 metų, jau sukurta per 300 serialo epizodų, o specialiai serialui pastatytoje greitkelio atkarpoje – didžiausioje filmavimo aikštelėje pasaulyje – sudaužyta daugiau nei 4000 automobilių.

Pradėkime savaitę energingai – VEIKSMO PIRMADIENIS per TV3:

KOBRA 11 – 22 val.

BLOGAS POLICININKAS – 23 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų