REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
40
Natalija Bunkė su sūnumi (tv3.lt fotomontažas)

Rugsėjo 1-oji šiemet Natalijai Bunkei – ypatinga diena. Visai neseniai 7-ąjį gimtadienį atšventęs jos ir Danieliaus Bunkaus sūnus Kristupas pradeda lankyti pirmąją klasę.

40

Rugsėjo 1-oji šiemet Natalijai Bunkei – ypatinga diena. Visai neseniai 7-ąjį gimtadienį atšventęs jos ir Danieliaus Bunkaus sūnus Kristupas pradeda lankyti pirmąją klasę.

REKLAMA

Natalija atskleidė, kad sūnus Kristupas gyvena dviprasmiškomis nuotaikomis. „Tai laukia, tai nelaukai tos mokyklos“, – juokavo ji.

Moteris prasitarė, kad sūnus – lygiai toks, kaip visi – nori susitikti su draugais: „Smagu, susipažins su naujais vaikais, nauja klasė, mokytoja... Bet juk reikės mokytis, o to nelabai nori. Mes juk irgi laukdavome tik pirmos rugsėjo savaitės...“, – sakė N. Bunkė.

Natalija taip pat sakė, jog baimių einant į mokyklą yra įvairių, tačiau viena jų – itin šmaikšti: „Darželyje viskas buvo paprasčiau, nereikėdavo būti minutė į minutę, o dabar labai bijau to, kad galime kartais nespėti. Viskas bus kur kas griežčiau nei darželyje. Na, panašu, kad ir mamai teks lankyti mokyklą“, – teigė atlikėja.

REKLAMA
REKLAMA

Sūnaus mokyklą kiek toliau namų pasirinkusi Natalija rinkosi atidžiai. „Skaitėme atsiliepimus, man tai buvo labai svarbu, todėl pasirinkome tą, kuri ne prie namų, o kuri yra gera“, – sakė N. Bunkė, pridūrusi, kad laikas skrieja be proto greitai. „Pati net nesuvokiu, kad mano vaikas jau pirmokas“, – šyptelėjo dainininkė.

REKLAMA

Išleisti vaiką į mokyklą – labai brangu

Pasiruošimas mokyklai taip pat yra neišvengiamas ir be mokyklinių prekių apsipirkimo. „Nelaukėme paskutinės dienos, kadangi prekių sąrašas yra internete, iškart ir apsipirkome. Gaila, kad toje mokykloje nėra uniformų... Man tai labai gražu! Na, aš paruošiau kelis tvarkingų rūbų komplektus – kelnės, liemenės... Bus tvarkinga ir gražu“, – pasakojo ji.

Tiesa, Natalija teigė, kad apipirkti vaiką mokyklai yra labai brangu. „Aš net nepirkau brangiausių priemonių, ieškojau, kur pigiau, tačiau gavosi tikrai apvali sumelė. Ką daryti, jei tėvai uždirba žymiai mažiau? Nesuprantu... Vaiką į mokyklą išleisti yra labai sunku. Aišku, pirmokui viską naują perki, labai naiviai tikiuosi, kad kitais metais bent kuprinės nereikės pirkti... Belieka tikėtis, kad nesuplėšys“, – sakė N. Bunkė.

REKLAMA
REKLAMA

Linki kantrybės

Baimių leidžiant į mokyklą sūnų Natalija turi įvairių, tačiau tik laikas parodys, kaip Kristupui seksis. „Jis yra stropus vaikas. Vasarą sprendėme įvairias pratybas savarankiškai, manau, kad viskas bus gerai. Žinoma, jis į mamą, tad bendrauti bėdų tikrai neturi, tačiau kartais tai ir kiša koją... Jis bebaimis, gali mokytojai pasakyti, kad atsibodo ir nori eiti pasivaikščioti... Na, kantrybės prireiks ir mamai, ir mokytojai“, – juokėsi ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų