REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
59
TV3 naujojo sezono atidaryme raudonuoju kilimu žengė išsipusčiusios žvaigždės (nuotr. fotodiena/Justino Auškelio)

Praėjusį vakarą Vilniaus Kalnų parką drebino 25-asis TV3 televizijos sezono atidarymas bei pirmąkart surengtas vienos dienos festivalis „M.A.M.A. Vasara“.

59

Praėjusį vakarą Vilniaus Kalnų parką drebino 25-asis TV3 televizijos sezono atidarymas bei pirmąkart surengtas vienos dienos festivalis „M.A.M.A. Vasara“.

REKLAMA

Dar prieš prasidedant renginiui, raudonuoju kilimu žengė įvairios pramogų bei verslo, politikos pasaulio garsenybės. Tiesa, kiek į renginį pavėlavęs atvyko ir skandalingasis Egidijus Dragūnas. Jis pasirodė ne vienas – su širdies drauge Kotryna Kozlovaite.

Vis dėlto daugelio akį patraukė ir tai, kad šiandien Kalnų parke savo koncertą surengsiantis grupės „SEL“ lyderis norėjo įsmukti nepastebėtas. Jis su K. Kozlovaite bandė išvengti raudonojo kilimo ir įėjo pro palapinės šoną.

Atlikėjas nuo komentarų bei fotoaparato blyksčių slėpėsi ir nenorėjo pozuoti.

Primename, kad renginyje lankėsi Karolina Meschino, Mindaugas Stasiulis, Justinas Jankevičius, Vaida Skaisgirė, Indrė Kavaliauskaitė-Morkūnienė, Rasa Arlauskienė, Gerda Žemaitė, Neringa Zeleniūtė ir Martynas Tyla, Ineta Stasiulytė ir Deividas Meškauskas, Gabrielė Rutkauskienė-Vasha, Jolanta Leonavičiūtė, Andrius Mamontovas bei daugelis kitų.

Renginį vedė televizijos vadovė, TV3 generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė bei eterio vilkai Justinas Jankevičius su Mindaugu Stasiuliu. Renginio svečiai mėgavosi puikiu koncertu su Igle, grupe BIX, Linu Adomaičiu, Monique, Beatrich, Daddy Was A Milkman, Donny Montell, Jazzu ir kitais atlikėjais, o pertraukų metu stebėjo pokalbius iš specialios TV3 studijos. Čia lankėsi mylimiausi laidų vedėjai, kurie priminė geriausius per 25 metus rodytus TV3 projektus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų