REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
29
Kalnų parke statoma scena (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Jau šį ketvirtadienį Vilniaus Kalnų parke vyks „TV3 25 gimtadienis. M.A.M.A. vasaros festivalis“. Per 25-ąjį TV3 gimtadienį išskirtinius pasirodymus surengs Lietuvos atlikėjai, kurių bus net devyniolika. Tad šiam renginiui jau keletą dienų Kalnų parke statoma įspūdingo dydžio scena.

29

Jau šį ketvirtadienį Vilniaus Kalnų parke vyks „TV3 25 gimtadienis. M.A.M.A. vasaros festivalis“. Per 25-ąjį TV3 gimtadienį išskirtinius pasirodymus surengs Lietuvos atlikėjai, kurių bus net devyniolika. Tad šiam renginiui jau keletą dienų Kalnų parke statoma įspūdingo dydžio scena.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Ties festivalio scena dirba šimtai žmonių. Bus tūkstančiai kilovatų garso“, – pasakojo vienas „TV3 25 gimtadienis. M.A.M.A. vasaros festivalis“ organizatorių Henrikas Draugelis. Vienos dienos muzikos festivalis sujungs daugybę lietuviškų atlikėjų ir grupių gerbėjų.

REKLAMA

Atlikėjai rengia ypatingus siurprizus

„Pradėkime nuo to, kad vargu, ar Lietuvoje buvo tokių renginių. Scenoje pasirodys 19 atlikėjų tik iš Lietuvos. Festivalyje jų pasirodymai eis vienas po kito, be jokių pertraukų. Viskas iš anksto yra sudėliota ir sujungta taip, kad tie pasirodymai vyktų sklandžiai“, – atskleidė H. Draugelis.

Organizatorius patikino, kad reginys bus ypatingas, o tarp pasirodymų nebus jokių pertraukų.

„Žiūrovui bus nematoma, kad vyksta pasiruošimas, bet kol vieni atlikėjai bus scenoje, kiti jau ruošis ant jos lipti. Scena yra statoma nuo rugpjūčio 24 dienos. Ją pastatyti jau planuojame rytoj, nes prasidės repeticijos.

REKLAMA
REKLAMA

Jos truks dvi dienas, – sakė organizatorius. – Kiekvienas atlikėjas parodys tam tikras staigmenas savo gerbėjams. Bus šokėjų ir specialiųjų efektų. Beje, kiekvienas atlikėjas turės tik jiems skirtus kambariukus.“

Ypatingas dėmesys bus parodytas TV3 25-ojo gimtadienio svečiams.

„Bus milžiniška TV3 ložė, kuri atrodo tikrai įspūdingai. Tokio pastatymo Kalnų parke tikriausiai nė nėra buvę. Bus maisto erdvė, specialūs stendai ir pan.“, – dar patikino Henrikas.

Netikėti renginio vedėjai

Pirmą kartą Lietuvos televizijų istorijoje naujojo sezono atidarymo renginį ves televizijos vadovė. TV3 generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė kaip TV vedėja debiutuos su tikrais eterio vilkais – Justinu Jankevičiumi ir Mindaugu Stasiuliu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Tvirtas užnugaris tikrais pravers, nes net neabejoju, kad per transliaciją jaudinsiuosi. Tačiau TV3 televizijai 25-eri, o toks amžius – iššūkių, naujų pradžių ir drąsių žingsnių amžius, tad nesinori atsilikti. Be to, aš visuomet mėgstu išbandyti naujus dalykus, manau, kad šis pirmas kartas bus sėkmingas“, – apie laukiantį išbandymą eteriu kalbėjo L. Blaževičiūtė.

Specialioje TV3 gimtadienio transliacijoje rugpjūčio 30 d. žiūrovų laukia išskirtinės akimirkos su geriausiais šalies atlikėjais ir mylimiausiais TV3 televizijos veidais. Galėsite mėgautis puikiu koncertu su Igle, grupe BIX, Linu Adomaičiu, Monique, Beatrich, Daddy Was A Milkman, Donny Montell, Jazzu ir kitais atlikėjais, o pertraukose jūsų laukia pokalbiai iš specialios TV3 studijos. Čia lankysis mylimiausi laidų vedėjai, kurie primins geriausius per 25 metus rodytus TV3 projektus. Pamatysite pačią televizijos, kuri tuomet dar vadinosi TELE-3, pradžią. Taip pat sužinosite, kas laukia naujajame jubiliejiniame TV3 sezone.

REKLAMA

Šiemet TV3 televizijai sukanka 25-eri. 1993 metais ekranuose pasirodžiusi ir tuomet „Tele-3“ pavadinimu transliacijas pradėjusi televizija netrukus buvo pamilta žiūrovų ir dabar jau keturiolika metų iš eilės yra žiūrimiausias TV kanalas Lietuvoje.

Per 25-erius gyvavimo metus TV3 televizija sukūrė ne vieną tradiciją, kuri tapo visos Lietuvos tradicija, reiškiniu. Tai ir „Išsipildymo akcija“, kasmet tiesianti pagalbos ranką Lietuvos vaikams; „Lietuvos garbė“ – projektas, kuris parodo mūsų kasdienybės herojus, paprastus žmones, darančius nepaprastus žygdarbius; liepos 6 d. himno giedojimas, suvienijantis viso pasaulio lietuvius. Vis dar prisimenama ir visą Lietuvą užvaldžiusi iniciatyva „Laisvę Joninėms“, po kurios Joninės tapo laisvadieniu visoje šalyje. TV3 tapo krepšinio namais, čia visada pamatysite svarbiausias varžybas ir čempionatus, o pastaraisiais metais TV3 yra ir oficialus Olimpinių žaidynių transliuotojas. TV3 tapo pirmąja komercine televizija pradėjusia transliuoti HD raiška.

REKLAMA

TV3 jau prieš keletą metų išaugo vien tik televizijos rūbą ir kviečia ne tik žiūrėti geriausią pramoginį bei informacinį turinį TV ekranuose, bet ir klausyti populiariausios šokių muzikos radijo stoties „Power Hit Radio“, skaityti naujienas portale tv3.lt bei žiūrėti savo programą internetu portale TVPlay.

TV3 nuolat yra tarp mylimiausių prekės ženklų Lietuvoje, o šiemet buvo išrinkta geidžiamiausiu paslaugų sektoriaus darbdaviu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų