REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
61
Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė (nuotr. asm. archyvo)

Ši diena tituluotai gražuolei Rūtai Mazurevičiūtei ir visiems jos artimiesiems tapo ypatinga – moteris kartu su mylimuoju Mantu Pitkausku Nidoje prisiekė amžiną meilę.

61

Ši diena tituluotai gražuolei Rūtai Mazurevičiūtei ir visiems jos artimiesiems tapo ypatinga – moteris kartu su mylimuoju Mantu Pitkausku Nidoje prisiekė amžiną meilę.

REKLAMA

Šventė buvo išties įspūdinga, o naujienų portalo tv3.lt skaitytojams Rūta dar likus kelioms dienoms iki vestuvių atskleidė gražiausias detales – tas, kurias pamatys tik svarbiausi poros žmonės.

Nida – ypatingas kurortas sutuoktiniams

Likus vos kelioms dienoms iki lemtingosios datos, R. Mazurevičiūtė neslėpė, jog gyvena itin aktyviai, mat padedama savo ir mylimojo šeimos, visomis detalėmis stengėsi rūpintis pati. Rūta juokavo – baisu, kad kaip ir studentui, gali pritrūkti vienos dienos: „Kad ir kaip viskas pavyks, vis tiek būsime laimingi – vestuvės tik viena ilgo gyvenimo drauge diena, kuri, aišku, norėtųsi, kad praeitų sklandžiai ir įsimintinai ne tik mums, bet ir mūsų artimiesiems bei draugams.“

Rūtos ir Manto šventėje turėtų dalyvauti apie 50 žmonių – į Nidos kurortą jie pakvietė tik artimiausius draugus bei šeimos narius. „Mintis vestuves kelti Nidoje kilo spontaniškai, čia švenčiant Naujuosius 2018 metus. Nors buvome pasirinkę vestuvėms kitą vietą, nuomonę pakeitėme – Nida mus nuo seno traukia, ji turi kažkokią gerą aurą, vis norisi čia sugrįžti“, – pasakojo tituluota gražuolė.

REKLAMA
REKLAMA

Nuotakos įvaizdžiu rūpinosi garsios Lietuvos moterys

Galvodama apie savo vestuvinį įvaizdį, savo tikslų įgyvendinimui R. Mazurevičiūtė pasirinko ne ką mažiau šalyje žinomas moterims. Makiažą nuotakai kūrė artima jos draugė – Justina Gafarovaitė, o šukuoseną – Gintarė Pietutytė.

REKLAMA

Tačiau Rūta pabrėžė, kad ne veidas ir plaukai tą dieną jai rūpės labiausiai: „Bet kokiu atveju, tikrai nesuksiu galvos dėl iškritusios sruogos ar nevienodo pravedimo – tai tik detalės. Širdyje be galo džiaugiuosi, kad drauge su Mantu prieš Dievą įteisinsime savo bendrystę ir meilę kartu.“

Suknelę nuotakai kūrė dizainerė Viktorija Jakučinskaitė. „Sutuoktuvės – iš tiesų labai svarbi ir įsimintina diena gyvenime, todėl norisi, kad viskas būtų taip, kaip įsivaizduoji ir tikiesi. Esu be galo laiminga, nes suknelė būtent tokia, apie kokią ir svajojau“, – džiaugėsi Rūta.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, vakarinei daliai ji pasirinko kitos dizainerės darbą. „Kadangi vakarinė dalis bus ant jūros kranto, antroji suknelė daug lengvesnė. Plazdanti, šilkinė suknelė – kūrėjos Valerijos Molčanovos („MOLČI“ mados namai)“, – sakė ji.

Vestuvės ant jūros kranto ir paslaptingi medaus mėnesio planai

Vakarinė Rūtos ir Manto vestuvių dalis – tarsi slapčiausios kiekvienos merginos svajonės išsipildymas – ji vyks ant jūros kranto. „Pati vieta yra labai graži, ypač jeigu geras oras, todėl norėjome, kad žvakių ir žibintų šviesoje būtų jauku tiek mums, tiek ir būsiantiems su mumis. Pasirinkome minimalų gėlių dekorą – stengėmės jį derinti prie pajūrio aplinkos – tai lauko gėlės, kopų augalai – gubojos, samanos ir medžio akcentai. Lauke, jeigu bus geras oras, degs laužas“, – savo viziją pasakojo gražuolė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto R. Mazurevičiūtė skuba pabrėžti, kad nepaisant išorinio grožio, labiausiai ji džiaugiasi tuo, kad šalia jos visą laiką bus mylimas žmogus. „Manau, kad ne dekoracijų ar gėlių kiekis kuria emociją, o patys žmonės, susirinkę svečiai, jų nusiteikimas, nuotaikos. Todėl būsime laimingi, jei ir mūsų svečiai ateis pabendrauti, pasilinksminti, pabūti drauge tokią svarbią mums dieną. Juk laimė nepriklauso nuo išorinių sąlygų, ji priklauso nuo vidinių sąlygų“, – šypsojosi ji.

Paklausta, ar planuoja kartu su mylimuoju išvykti medaus mėnesiui, R. Mazurevičiūtė išliko paslaptinga: „Medaus mėnesį atidėsime vėlesniam laikui, kadangi ten, kur norime vykti, sezonas prasideda tik nuo lapkričio mėnesio. Įžanga į medaus mėnesį bus tada, kai liksime savaitę Lietuvos rojaus kampelyje – Nidoje.“

REKLAMA

Tituluota gražuolė netiki, kad vestuvės ypatingai pakeis gyvenimą, mat jis gali keistis nuolatos. „Man patinka mintis, kad išmintingam žmogui kiekvieną dieną prasideda naujas gyvenimas. O koks jis bus, manau, labai priklauso nuo paties žmogaus, nes laimę lemia taip pat ne išorinės sąlygos, o vidinės“, – šypsojosi ji.

Daugelis po vestuvių ima planuoti ir šeimos pagausėjimą, tačiau R. Mazurevičiūtė tikina nenorinti užbėgti įvykiams už akių. „Abu žinome, kad norime vaikų ir jų labai lauksime, o bus taip, kaip Dievas duos“, – kalbėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų