REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
3
Laura Blaževičiūtė (nuotr. Organizatorių)

Jau šį ketvirtadienį sostinės Kalnų parką sudrebins „TV3 25 gimtadienis. M.A.M.A. vasaros festivalis“.

3

Jau šį ketvirtadienį sostinės Kalnų parką sudrebins „TV3 25 gimtadienis. M.A.M.A. vasaros festivalis“.

REKLAMA

25-ąjį gimtadienį TV3 ketina pasitikti su trenksmu. Į šį festivalį kviečiami visi geros lietuviškos muzikos gerbėjai, o tie, kurie negalės sudalyvauti, turės galimybę stebėti tiesioginę renginio transliaciją, kurioje – daugybė netikėtumų.

Pirmą kartą Lietuvos televizijų istorijoje naujojo sezono atidarymo renginį ves televizijos vadovė. TV3 generalinė direktorė Laura Blaževičiūtė kaip TV vedėja debiutuos su tikrais eterio vilkais – Justinu Jankevičiumi ir Mindaugu Stasiuliu.

„Tvirtas užnugaris tikrais pravers, nes net neabejoju, kad per transliaciją jaudinsiuosi. Tačiau TV3 televizijai 25-eri, o toks amžius – iššūkių, naujų pradžių ir drąsių žingsnių amžius, tad nesinori atsilikti. Be to, aš visuomet mėgstu išbandyti naujus dalykus, manau, kad šis pirmas kartas bus sėkmingas“, – apie laukiantį išbandymą eteriu kalbėjo L. Blaževičiūtė.

REKLAMA
REKLAMA

Specialioje TV3 gimtadienio transliacijoje rugpjūčio 30 d. žiūrovų laukia išskirtinės akimirkos su geriausiais šalies atlikėjais ir mylimiausiais TV3 televizijos veidais. Galėsite mėgautis puikiu koncertu su Igle, grupe BIX, Linu Adomaičiu, Monique, Beatrich, Daddy Was A Milkman, Donny Montell, Jazzu ir kitais atlikėjais, o pertraukose jūsų laukia pokalbiai iš specialios TV3 studijos. Čia lankysis mylimiausi laidų vedėjai, kurie primins geriausius per 25 metus rodytus TV3 projektus. Pamatysite pačią televizijos, kuri tuomet dar vadinosi TELE-3, pradžią. Taip pat sužinosite, kas laukia naujajame jubiliejiniame TV3 sezone.

REKLAMA

Šiemet TV3 televizijai sukanka 25-eri. 1993 metais ekranuose pasirodžiusi ir tuomet „Tele-3“ pavadinimu transliacijas pradėjusi televizija netrukus buvo pamilta žiūrovų ir dabar jau keturiolika metų iš eilės yra žiūrimiausias TV kanalas Lietuvoje. 25-ojo gimtadienio proga TV3 kviečia visus žiūrovus ir gerbėjus į įspūdingą sezono atidarymo koncertą rugpjūčio 30 dieną sostinės Kalnų parke. Čia vyks „TV3 25 gimtadienis. M.A.M.A. vasaros festivalis“.

Per 25-erius gyvavimo metus TV3 televizija sukūrė ne vieną tradiciją, kuri tapo visos Lietuvos tradicija, reiškiniu. Tai ir „Išsipildymo akcija“, kasmet tiesianti pagalbos ranką Lietuvos vaikams; „Lietuvos garbė“ – projektas, kuris parodo mūsų kasdienybės herojus, paprastus žmones, darančius nepaprastus žygdarbius; liepos 6 d. himno giedojimas, suvienijantis viso pasaulio lietuvius. Vis dar prisimenama ir visą Lietuvą užvaldžiusi iniciatyva „Laisvę Joninėms“, po kurios Joninės tapo laisvadieniu visoje šalyje. TV3 tapo krepšinio namais, čia visada pamatysite svarbiausias varžybas ir čempionatus, o pastaraisiais metais TV3 yra ir oficialus Olimpinių žaidynių transliuotojas. TV3 tapo pirmąja komercine televizija pradėjusia transliuoti HD raiška.

REKLAMA
REKLAMA

TV3 jau prieš keletą metų išaugo vien tik televizijos rūbą ir kviečia ne tik žiūrėti geriausią pramoginį bei informacinį turinį TV ekranuose, bet ir klausyti populiariausios šokių muzikos radijo stoties „Power Hit Radio“, skaityti naujienas portale tv3.lt bei žiūrėti savo programą internetu portale TVPlay.

TV3 nuolat yra tarp mylimiausių prekės ženklų Lietuvoje, o šiemet buvo išrinkta geidžiamiausiu paslaugų sektoriaus darbdaviu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų