REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
43
Naglis Bierancas (tv3.lt fotomontažas)

Socialinių tinklų žvaigždės Naglio Bieranco gyvenimas kartais primena tikrą filmą – visai neseniai žinomas vaikinas savo gerbėjams ir draugams papasakojo istoriją, privertusią kvatoti ne vieną.

43

Socialinių tinklų žvaigždės Naglio Bieranco gyvenimas kartais primena tikrą filmą – visai neseniai žinomas vaikinas savo gerbėjams ir draugams papasakojo istoriją, privertusią kvatoti ne vieną.

REKLAMA

Vilniaus Naujininkų mikrorajone gyvenantis vaikinas trejus metus nuomojasi būstą iš kito žmogaus. „Mokėjau pinigus už nuomą ir komunalinius mokesčius savo buto šeimininkui, kartais jis atvažiuodavo jų pasiimti, kartais paprašydavo nurašyti skaitiklių parodymus, o kartais – ne. Vieną kartą jis tiesiog dingo keliems mėnesiams, nesupratau, kas darosi...“, – pasakojo Naglis.

Sulaukė netikėtų svečių

Vis dėlto vieną dieną N. Bierancas sulaukė netikėtų svečių – į jo duris pasibeldė du vyrai, kaip vėliau paaiškėjo, naujieji jo buto savininkai.

REKLAMA
REKLAMA

„Jie man pasakė, kad yra naujieji šeimininkai... Man buvo lengvas šokas, bet pradėjau juoktis. Nesupratau – kas, kaip, kodėl... Man jei papasakojo, kad butą nusipirko iš varžytinių. Pamaniau, kad gal buvęs savininkas bankrutavo ir prisidarė problemų, todėl buvo parduotas jo turtas. Kas juokingiausia, kad jis net nepaminėjo, kad bute esu aš, katė ir tarakonai!“, – juokėsi N. Bierancas.

REKLAMA

Neslėpė šoko

Naglis neslėpė, jog ne tik jam, bet ir naujiesiems jo nuomojamo buto savininkams buvo lengvas šokas. Jie vaikinui taip pat papasakojo, kad tai nėra gyvenamosios paskirties butas.

„Nors čia viskas įrengta, apie vonią ir tualetą net nekalbu, yra indaplovė, visa virtuvės technika, baldai...“, – sumišęs pasakojo jis.

Naglis taip pat užsiminė, jog buvęs buto šeimininkas, vos tik pardavęs savo turtą, vilkino naujųjų savininkų patekimą į jiems priklausančias patalpas.

Nemokėjo mokesčių

„Aš juos įleidau, aprodžiau tą butą. Vėliau jie išsiaiškino, kad senasis šeimininkas net 3 metus nemokėjo komunalinių mokesčių... Aš jam pinigus daviau, tačiau jis nesumokėjo. Vis dėlto nusprendėme taikiai – jie man leido pasilikti, tačiau jau pradedu dairytis naujo būsto. Aišku, dabar neverta – kainos labai nepatrauklios, sukilo dėl atvykstančių studentų“, – šyptelėjo socialinių tinklų žvaigždė.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto tai jau ne pirmas įvykis per pastarąją savaitę, kuomet nusiperkamas butas su žmogumi. 

Praėjusį savaitgalį Lietuvą apskriejo makabriška žinia – būstą Druskininkuose iš varžytinių nusipirkęs vilnietis jame rado lavoną. Kūnas, policijos teigimu, priklausė nuo 2016 metų ieškomam būsto savininkui. Kadangi antstoliai negalėjo patekti į būstą, šis to nežinant buvo parduotas su savininko kūnu.

Sekmadienį Alytaus policija paskelbė, kad Vilniuje gyvenantis vyras varžytinių metu įsigijęs Druskininkų rajono savivaldybėje esantį butą jame rado 1950 m. gimusio vyriškio lavoną. Kadangi butas buvo užrakintas iš vidaus, patekti į jį pavyko tik atidarius avariniu būdu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Policija portalui tv3.lt pranešė, kad lavonas – buvusio būsto savininko K. D., jis nuo 2016 m. buvo ieškomas.

Pirko katę maiše

Pasirodo, kad būstą varžytinėse pardavė Varėnoje įsikūrusi Antstolės Audronės Muzikavičienės kontora. Pati antstolė sakė, kad būstą apžiūrėti prieš parduodant galima tik tokiu atveju, jei į nuosavybę įmanoma patekti. Šiuo atveju to padaryti nepavyko.

„Jei galima įeiti, jis (būstas – aut. past.) yra apžiūrimas. Jeigu nėra galimybės įeiti, tada vertinimas kartais atliekamas pagal turto, pavyzdžiui, planus, pagal gyvenamą namą, pagal kaimynus. Bet į būstą tokiu atveju nepatenkama“, – tv3.lt kalbėjo A. Muzikavičienė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų