REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
79
Garsenybės pietavo danguje (tv3.lt fotomontažas)

Šiandien prasidėjo septintoji gurmaniška „Dinner in the Sky“ viešnagė Vilniuje, o pirmojo kilimo metu išskirtiniais pietumis, skirtais paminėti visų trijų Baltijos šalių šimtmetį, mėgavosi žinomi skirtingų kartų žmonės.

79

Šiandien prasidėjo septintoji gurmaniška „Dinner in the Sky“ viešnagė Vilniuje, o pirmojo kilimo metu išskirtiniais pietumis, skirtais paminėti visų trijų Baltijos šalių šimtmetį, mėgavosi žinomi skirtingų kartų žmonės.

REKLAMA

Išskirtinis skirtingų kartų susitikimas 50 m aukštyje

Pirmieji išbandyti šių metų „Dinner in the Sky“ meniu atvyko visuomenės veikėjas Jurgis Didžiulis su savo iš Kolumbijos trumpam grįžusiu tėčiu, dainininkė Erica Jennings su savo tėčiu, socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino su šeima, rašytoja Laisvė Radzevičienė su dukra Auguste ir keliautojas Rimvydas Širvinskas-Makalius su mama: „Labai gera patirtis, todėl jau suplanavau į vakarinį kilimą dar šį vakarą pasikviesti ir savo tėtį bei senelį“, – savo planus išdavė pirmą kartą „Dinner in the Sky“ dalyvavęs R. Širvinskas-Makalius.

Šių metų meniu – Baltijos šalių šimtmečio tema

Gerai nusteikusi kompanija 50 m aukštyje mėgavosi išskirtiniu meniu, skirtu paminėti visų trijų Baltijos šalių šimtmetį. Jį ruošė susivienijusi Lietuvos, Latvijos ir Estijos pripažintų šefų komanda.

REKLAMA
REKLAMA

Lietuvą „Dinner in the Sky“ atstovauja geriausiu šalies šefu kelis kartus pripažintas Deivydas Praspaliauskas. Latviją – restorano „Vincent“, kurį prestižinis „White Guide Nordic“ pernai išrinko geriausiu Baltijos šalyse, šefas Alexanderis Nasikailovsas. O estus – taip pat vienas ryškiausių savo šalyje – šefas Vladislavas Djatšukas.

REKLAMA

40 minučių trukusio pakėlimo metu svečiams buvo patiekti trys patiekalai iš pietų meniu: bulvinė saulėgrąža su lazdyno riešutais ir triufeliais, elniena su burokėliais, kadagiais, bruknėmis ir gumbiniu salieru bei desertas – šokoladas su uogų morengu. Skonį papildė someljė priderintas vienų garsiausių pasaulyje šampano namų putojantis „G. H. Mumm“.

Neįprasčiausių valgymo vietų dešimtuke

Šis gurmaniškas projektas danguje yra pamėgtas tarp daugybės žmonių visame pasaulyje dėl aukščiausios kokybės standartų ir aptarnavimo, įspūdingų miesto vaizdų, išskirtinės atmosferos bei skaniausių patiekalų, kuriuos ruošia geriausi pasaulio virėjai.

REKLAMA
REKLAMA

„Dinner in the Sky“ žymusis ekonomikos žurnalas „Forbes“ yra įtraukęs į neįprasčiausių valgymo vietų dešimtuką. Šį neįprastą dangaus restoraną išbandė net Monako princas Albertas bei Švedijos princas Karlas Filipas, o projekto koncepcija nuolat keliauja aplink pasaulį: nuo Australijos, Indijos, Pietų Afrikos Respublikos iki Brazilijos, Kanados, Kinijos ir t. t.

Rugpjūčio 22-iąją startavusi „Dinner In The Sky“ atrakcija Vilniaus Rotušės aikštėje veiks penkias dienas ir svečių lauks iki sekmadienio, rugpjūčio 26 dienos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų