REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
28
Naujame „Moterys meluoja geriau“ sezone – netikėti pagrindinių veikėjų pokyčiai (nuotr. Organizatorių)

Šiuo metu kino teatruose rodomas filmas „Moterys meluoja geriau. Robertėlis“ – tai dar tikrai ne viskas, ką paruošė mylimiausio Lietuvos serialo autoriai.

28

Šiuo metu kino teatruose rodomas filmas „Moterys meluoja geriau. Robertėlis“ – tai dar tikrai ne viskas, ką paruošė mylimiausio Lietuvos serialo autoriai.

REKLAMA

Gera žinia visiems serialo „Moterys meluoja geriau“ gerbėjams – jau šį rudenį TV3 eteryje pasirodys vienuoliktasis kultinio serialo sezonas.

Nuo 2008 m. kuriamas televizijos serialas šiais metais šventė dešimtmetį. Ilgus metus reitingų viršūnėse karaliaujantis serialas, pasak prodiuserių, naujame sezone žiūrovus intriguos ne tik naujais veikėjais!

„Dešimt sukurtų serialo sezonų Lietuvoje buvo labai sėkmingi. Šiuo serialu vis dar aktyviai domisi ne tik kaimyninių šalių TV prodiuseriai. Taip pat galima pasidžiaugti ir latviškosios „Moterys meluoja geriau“ versijos sėkme – jau greitai Latvijoje bus pristatomas šeštasis serialo sezonas. Kaimyninės šalies žiūrovų humoro jausmas artimas lietuvių, be abejo, tam tikros adaptacijos neišvengiamos“, – serialo sėkme džiaugėsi jį kuriančios televizijos ir kino prodiuserių kompanijos „Videometra“ prodiuseris Rolandas Skaisgirys.

Jau dešimtmetį gyvuojantį „Moterys meluoja geriau“ kūrė žinomiausi šalies režisieriai: Raimundas Banionis, Justinas Krisiūnas, Saulius Balandis, Mykolas Vildžiūnas, Sigitas Račkys. Dabar jau antrąjį iš eilės sezoną kurs režisierius Andrius Žiurauskas. „Dar net nepasibaigus dešimtajam serialo sezonui, sulaukėme šimtų žinučių ir klausimų dėl vienuolikto sezono. Buvo net tokių, kurie atvykę klausdavo, žiūrėdavo ar nevyksta kas. Toks susidomėjimas ir beribė gerbėjų ištikimybė „Moterys meluoja geriau“ kūrybinei grupei tapo didele atsakomybe“, – pasakojo serialo režisierius Andrius Žiurauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Naujame „Moterys meluoja geriau“ sezone žiūrovai turės progą išsamiau susipažinti su esminiais serialo veikėjais Robertėliu ir Meda, kurie naujame sezone atsidurs komiškose situacijose. Pokyčiai serialo veikėjų gyvenimuose atskleis iki šiol nematytas veikėjų puses. „Nesinori visko atskleisti, tačiau šį sezoną žiūrovai galės išvysti gera darančią Medą ir rimtą Robertėlį“, – intrigavo režisierius.

REKLAMA

Atrodo, kad iki šiol kamuojamas nelaimių Robertėlis pagaliau atrado savo gyvenimo kelią, o Meda taip pat tapo kiek padoresne, tačiau ar ilgam?

Vienuoliktame „Moterys meluoja geriau“ sezone žiūrovus pasitiks ne tik mylimiausi aktoriai, tačiau ir visiškai nauji veikėjai kurie apvers Medos ir Robertėlio gyvenimą aukštyn kojomis. „Kuriant šį serialo sezoną, visai kūrybinei serialo grupei buvo nepaprastai sunku susilaikyti nesijuokus – šis serialo sezonas išsiskirs labai stipriais aktorių dialogais ir žiūrovams puikiai pažįstamu humoru“, – įsitikinęs A. Žiurauskas.

REKLAMA
REKLAMA

Ilgus metus be sąmonės gulėjęs ir visų pamirštas Medos (akt. Inga Norkutė) brolis Kęstutis (akt. Jonas Gricius) netikėtai pabudo. Buvęs ilgus metus komoje, jis praleido ne tik didelę dalį nepriklausomos Lietuvos istorijos, tačiau ir savo sesers gyvenimo. Kuo virto paskutinį kartą vaikystėje matyta sesutė? Apie kitokį, nuo mamos (akt. Kristina Andrijauskaitė) nepriklausomą gyvenimą vis dažniau susimąstantis Robertėlis (akt. Nerijus Gadliauskas) pagaliau paliks namus. Ar atverstas naujas gyvenimo puslapis padės susirasti savo gyvenimo moterį? Kaip seksis viliokei Medai ieškoti naujų aukų?

„Moterys meluoja geriau“ – jau greitai 25 gimtadienį švenčiančios TV3 eteryje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų