REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Bianca Collins (nuotr. facebook.com)

Visos moterys nori būti gražios, o frazė „atrodau stora“ tikriausiai yra pažįstama kiekvienai iš mūsų.

6

Visos moterys nori būti gražios, o frazė „atrodau stora“ tikriausiai yra pažįstama kiekvienai iš mūsų.

REKLAMA

Tačiau sunku patikėti, kam viena britė ryžosi po to, kai jos vaikinas ją paliko dėl priaugtų kilogramų.

Po trijų metų draugystės Biancą Collins metė jos vaikinas. Tai moterį privertė pasijusti be galo blogai, todėl netrukus ji ėmė ieškoti sprendimų, kaip save pakeisti.

Tuo metu jos svoris nuo 50 kilogramų pakilo iki beveik 70. Per dieną ji suvalgydavo net 400 gramų šokoladinio kremo, taip pat mėgaudavosi spurgomis, sūrio pyragu bei šokoladiniais saldainiais.

„Buvau priblokšta, kai mano vaikinas pradėjo kaltinti mano padidėjusį svorį dėl mūsų santykių problemų. Jaučiausi stora, baisi ir visai praradusi pasitikėjimą savimi“, – užsienio naujienų portalaui pasakojo Bianca.

REKLAMA
REKLAMA

Pradėjusi svajoti apie pokyčius, ji ėmė lankyti sporto klubą, o vėliau jos draugas – asmeninis treneris – pasiūlė jai paragauti ypatingo gėrimo. Pasirodo, kad ten buvo braškinio skonio proteino milteliai ir… žindančios moters pienas.

REKLAMA

„Negalėjau patikėti, kad jis gali būti toks skanus“, – apie kokteilį pasakojo moteris.

Jos treneris patikino, kad toks pienas yra itin geras ir padeda atsikratyti svorio, todėl netrukus parekomendavo Biancai internetinį puslapį, kuriame juo prekiaujama.

Ji neslėpė – iš pradžių tokia mintis jai atrodė keista, bėl puslapyje pateikta informacija ją galiausiai nuramino. Todėl ji netrukus užsisakė pieno net už 200 svarų ir ėmė gerti įvairius kokteilius.

Netrukus ji ėmė pieno užsisakyti dar daugiau, o svoris ėmė stebėtinai greitai kristi – šiuo metu Bianca sveria 57 kilogramus.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų