REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
17
Charlotte Villarin vestuvės (Law Tapalla Photography nuotr.)

Tikriausiai visi vaikai žino, kad tėvų meilė – begalinė. Jie iš tiesų dėl mūsų yra pasiruošę padaryti viską.

17

Tikriausiai visi vaikai žino, kad tėvų meilė – begalinė. Jie iš tiesų dėl mūsų yra pasiruošę padaryti viską.

REKLAMA

Internautus sukrėtė liūdna, bet kartu ir be galo graži istorija, kai mirties patale gulintis filipinietis nė už ką nesutiko praleisti savo dukros vestuvių.

65 metų Pedro Villarin jau kurį laiką kentėjo nuo vėžio, tačiau jo paskutinis noras buvo žūtbūt palydėti savo dukrą Charlottę prie altoriaus.

Dėl vis labiau prastėjančios tėvo sveikatos, Charlotte kartu su mylimuoju Marku Cordova netgi paankstino savo vestuvių datą, tačiau net ir paskutinę dieną nebuvo aišku, ar tėvas savo svajonę įvykdyti sugebės.

Vis dėlto galiausiai šeima pasamdė privatų greitosios automobilį bei seselę, o lovoje gulintis, tačiau kostiumu pasipuošęs Pedro ne tik pasirodė savo dukros vestuvėse, bet ir palydėjo ją prie altoriaus.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, anksčiau buvo planuota, kad jis tai padarys būdamas invalido vežimėlyje, tačiau galiausiai buvo nuspręsta, kad jis tam per silpnas.

Įvykdęs savo svajonę ir sujaudinęs daugybę žmonių visame pasaulyje, rugpjūčio 12-ąją, praėjus vos 3 dienoms po įspūdingos vestuvių ceremonijos, Pedro iškeliavo anapilin.

„Tai buvo nepaprastai emocionali akimirka. Didžiausia mano tėvo svajonė buvo palydėti mane prie altoriaus – ir jam tai pavyko. Buvo sunku suprasti, kad netrukus jis mus paliks, tačiau kartu negalėjau atsidžiaugti, kad jis bus kartu su mumis“, – kalbėjo Charlotte.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų