REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
71
Princesė Diana ir princas Harry (tv3.lt fotomontažas)

Pastaruoju metu naują porą – princą Harry ir Meghan Markle – užgožia nesibaigianti buvusios aktorės tėvo Thomas Markle drama.

71

Pastaruoju metu naują porą – princą Harry ir Meghan Markle – užgožia nesibaigianti buvusios aktorės tėvo Thomas Markle drama.

REKLAMA

Vyras užsienio žiniasklaidai šneka ką tik panorėjęs, o karališkoji šeima, atrodo, nedaro nieko, kad tai sustabdytų.

Tokio karališkosios šeimos pažeminimo neištvėrė ir buvęs princo Harry motinos, princesės Dianos, asmens sargybinis. Jis užsienio žiniasklaidai davė interviu, kuriame negaili kritikos ir pačiam princui.

Pasak Keno Wharfe, kuris saugojo Dianą 1987-1993 metais, Harry jau seniai galėjo kažko imtis prieš Thomą. Pasak apsauginio, princas puikiai supranta žiniasklaidos jėgą ir ne kartą su ja susidūręs yra pats. Jis turi didžiulį užnugarį, kitaip nei M. Markle tėvas, todėl visą šią dramą sustabdyti turėtų būti išties įmanoma.

„Harry tikrai galėjo kažko imtis. Jis galėjo kreiptis į rūmų atstovus – o gal net ir kreipėsi – tačiau galėjo tai daryti atkakliau. Princas galėjo padaryti viską, bet dėl kažkokios priežasties to nepadarė“, – kalbėjo buvęs asmens sargybinis.

Vis dėlto jis prideda, kad lemtingą klaidą karališkoji šeima padarė jau seniai. „Thomas Markle yra paprastas, išsiskyręs žmogus, gyvenantis užsienyje, o jo dukra staiga ima ir išteka už princo. Akivaizdu, kad problema anksčiau ar vėliau čia būtų kilusi“, – savo pamąstymais dalijosi K. Wharfe.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų