REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
16
Moterys meluoja geriau. Robertėlis (nuotr. Mickey Vissers)

Talentinga jaunosios kartos aktorė Natalija Janičkina televizijos ir kino žiūrovams pažįstama puikiai – moteris atliko vaidmenis populiariuose serialuose ir filmuose. Visai neseniai kino teatrus pasiekė laukiamiausias lietuviškas vasaros filmas „Moterys meluoja geriau. Robertėlis“, kuriame aktorė atliko išties įsimintiną vaidmenį, iš pradžių jai sukėlusį juoką.

16

Talentinga jaunosios kartos aktorė Natalija Janičkina televizijos ir kino žiūrovams pažįstama puikiai – moteris atliko vaidmenis populiariuose serialuose ir filmuose. Visai neseniai kino teatrus pasiekė laukiamiausias lietuviškas vasaros filmas „Moterys meluoja geriau. Robertėlis“, kuriame aktorė atliko išties įsimintiną vaidmenį, iš pradžių jai sukėlusį juoką.

REKLAMA

Rugpjūčio 3 dieną didžiuosiuose Lietuvos kino teatruose pasirodžiusiame filme „Moterys meluoja geriau. Robertėlis“ vaidina ryškiausi šalies aktoriai ir net pramogų pasaulio garsenybės. Jame galima išvysti puikiai pažįstamus Ramūną Rudoką, Marių Jampolskį, Ingą Norkutę, Jurijų Smoriginą, Vytautą Medinecką-Ironvytą ir daugelį kitų.

 

Koketiškos gražuolės, dirbančios nekilnojamojo turto vystymo agentūroje vaidmenį filme atlikusi N. Janičkina tikino, kad jos vaidmuo – „su prieskoniais“. Po itin moteriško vaidmens kauke, pasirodo, slepiasi netikėtumas, kurį žiūrovai išsiaiškina tik filmo pabaigoje.

REKLAMA
REKLAMA

N. Janičkina pasakoja, kad panašų vaidmenį jau yra tekę atlikti, todėl sulaukusi tokio prodiuserių pasiūlymo moteris nenustebo. „Kelis kartus iš eilės gavau roles su, sakykime, keistu prieskoniu, todėl šįkart, kai paskambino ir apibūdino personažą, mano atsakymą lydėjo ilgas juokas su klausimu „ir vėl?“, - juokėsi aktorė.

REKLAMA

Tačiau ilgai nesvarsčiusi N. Janičkina pasiūlytą rolę priėmė su džiaugsmu – jai patinka visi jos vaidmenys, o dirbant su pažįstamais aktoriais net apėmė nostalgija: „Kaskart sulaukusi pasiūlymo labai džiaugiuosi. Myliu savo darbą ir myliu kiekvieną kurtą personažą. Be to, su režisieriumi Andriumi Žiurausku teko garbės būti partneriais seriale, todėl žinojau, kad viskas bus gerai. Taip pat labai prisijuokėme darant kai kurias scenas. Vis dar žandai rausta prisiminus.“

Filmuojantis šiame filme aktorei teko ne tik keistų ir juokingų, bet ir aistringų glamonių scenų su kolega aktoriumi Roku Petrausku, kurios net ir geriausiems profesionalams dažnai būna nejaukios. Tačiau, pasak N. Janičkinos, tai tik aktoriaus darbo dalis.

REKLAMA
REKLAMA

„Nejauki tik ta pradžios akimirka, žinojimas, kad dabar bus tokia scena. Po žodžio „veiksmas“, atsiriboju kaip Natalija ir lieka tik aktorystė. Taip pat nedaug „romantikos“ lieka, kai kamera remiasi tau i veidą, o režisierius sako teisingus kampus, kad nekristų šešėlis“, - šypsosi N. Janičkina.

Aktorė sako, kad filmą premjeros dieną matė net du kartus, o įdomiausia buvo matyti kolegų reakcijas: „Premjeros dieną filmą žiūrėjau du kartus. Rytinėje peržiūroje keistai jaučiausi, su jaudulio skoniu burnoje sėdėjome su kitais kolegomis, taip pat buvo keli žurnalistai. Buvo jautru ir įdomu jausti kolegų reakcijas. Vakare jausmas vėl kitoks – tvyrojo šventinė nuotaika, svečiai atsipalaidavę, nuo pirmų minučių salė priėmė šiltai. Labai džiaugiuosi kolegų darbu!“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Filmas „Moterys meluoja geriau. Robertėlis“ pasakoja apie vieno mylimiausių televizijos personažų gyvenimą ir tobulos moters paieškas. Paklausta, koks turi būti tobulas vyras, N. Janičkina atskleidžia, kad jis moteriai turi suteikti saugumą ir šilumą.

„Tobulas vyras tas, kuris sugeba sukurti moteriai tobulą jausmą. Kuris sugeba padaryti taip, kad moteris didžiąją laiko dalį juoktųsi arba šypsotųsi, kad ji jaustųsi moteriška, saugi, rami. Iš dalies ir Robertėlis kažkuria prasme tobulas, todėl Greta jį ir įsimyli, jo graži širdis“, - sako N. Janičkina.

Naujasis filmas „Moterys meluoja geriau. Robertėlis“ pasakos apie visiems puikiai pažįstamo personažo nuotykius. Nekilnojamojo turto vystymo įmonėje dirbti pradėjęs Robertas galvoja, kad jo gyvenimas puikus, tačiau tuomet jis sutinka Gretą ir gyvenimas pamažu, bet užtikrintai ima verstis aukštyn kojomis. Greta – gražuolė kaip reikiant, tačiau tokio sunkaus charakterio, kad net patį velnią išvarytų iš kantrybės. Robertas visais būdais bando jos atsikratyti, tačiau kuo ilgiau su Greta bendrauja, tuo labiau supranta, kad po kandaus žodžio ir grubaus elgesio kauke slepiasi jautri ir trapi būtybė, kuri tiesiog ieško meilės ir užuovėjos savo sudaužytai širdžiai...

Vaidybinis filmas „Moterys meluoja geriau. Robertėlis“ jau kino teatruose.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų