REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
46
Žygimantas Gečas ryžosi eksperimentui (tv3.lt fotomontažas)

Muzikiniame TV3 projekte „X Faktorius“ išgarsėjusi pora – Žygimantas Gečas ir Anžela Adamovič – su savo gerbėjais vis dažniau pasidalija įvairiomis savo asmeninio gyvenimo akimirkomis.

46

Muzikiniame TV3 projekte „X Faktorius“ išgarsėjusi pora – Žygimantas Gečas ir Anžela Adamovič – su savo gerbėjais vis dažniau pasidalija įvairiomis savo asmeninio gyvenimo akimirkomis.

REKLAMA

Praėjusią savaitę pirmagimio Žako susilaukusi pora dar prieš gimstant kūdikiui nusprendė sudalyvauti eksperimente – Žygimantas panoro visai dienai tapti nėščiu vyru.

Tam, kad Ž. Gečas pasijustų, kaip nėščioji, jis visą dieną leido su kuprine ant pilvo, kurioje tūnojo beveik 7 kilogramų arbūzas.

„Anželai darėsi sunku nėštumo metu, nepatogu, ji pasidarė lėtesnė. Aš greitesnis, o ji vis prašydavo sustoti, suprasti, kaip ji jaučiasi. Per visas tokias situacijas gavosi taip, jog nusprendžiau pasijusti kaip nėščioji – prisitvirtinau arbūzą prie pilvo“, - šyptelėjo jis.

Radijo laidų vedėjas bei dainininkas Ž. Gečas vienu vaizdo įrašu neapsiribos.

„Pagalvojau, kad galima visa tai įamžinti vaizdo įraše, filmavome kiekvieną momentą, sumontavome vieną smagų video vlogą. Kadangi mėgstu daug kalbėti, rašyti, daryti, tai nusprendžiau, kad tai gali būti mano laisvalaikio užsiėmimas, tėčio vlogas. Pamatysite ne vieną video, kur būsime su Žakučiu, pirmieji kartai, bus daug visko“, - pasakojo jaunasis tėvelis.

REKLAMA
REKLAMA

Bemiegės naktys

Praėjusią savaitę tėčiu tapęs Žygimantas tvirtino, jog sunkių naktų jau buvo, tačiau dėl to nei kiek neišgyvena.

„Naktys sunkios... Turime ritmą, kai keliamės vis kas kelias valandas, o jis juokiasi iš mūsų. Atsikeliame, nuprausiame, pamaitiname, atsigulame į lovytę, o jis vėl padaro į kelnes... Ir vėl tokį visą ratą iš eilės. Na, bet priprasime, surasime tą ritmą, nors buvo ir bemiegių naktų“, - juokėsi Ž. Gečas.

REKLAMA

Pagyros moterims

Vaizdo įraše žinomas vyras ne tik smagiai leido laiką namuose, bet taip pat ir sportavo, žaidė krepšinį, maudėsi. Vaizdo įrašo pabaigoje jis tvirtino, kad toks iššūkis buvo tikrai sudėtingas: „Padėkokite moterims kuo daugiau, nes tai yra superinis iššūkis išnešioti vaiką 9 mėnesius!“, - sakė jis.

Žygimantas negailėjo gražių žodžių moterims ir sakė, kad jos yra superherojės.

Žinomas atlikėjas taip pat pažadėjo kurti tokių vaizdo įrašų daugiau, o juose bus galima išvysti ir augantį jų sūnų Žaką.

Vaizdo įrašas:

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų