REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
14
Režisieriaus A. Vėlyvio akibrokštas bažnyčioje įsiutino žmones: lenkų kalba ir keistos suktinės (nuotr. facebook.com)

Režisierius Emilis Vėlyvis surengė daugybę žmonių nustebinusį šou. Vienus jis supykdė, o kitus prajuokino.

14

Režisierius Emilis Vėlyvis surengė daugybę žmonių nustebinusį šou. Vienus jis supykdė, o kitus prajuokino.

REKLAMA

Žolinių šventę bažnyčioje minintys žmonės stebėjo reginį, kaip trys persirengę aktoriai, tarp kurių buvo ir garsus humoristas Vitalijus Cololo, lenkiškai pasakojo apie „Zero Live Show“, netrukus pasirodysiantį Lietuvos kino teatruose.

„Žolinių proga „Zero Live Show“ komanda, tiksliau, labiausiai religingi jos nariai, Dievo namuose kviečia tikinčiuosius šį spalį atvykti į jų tikėjimą sustiprinsiantį šou“, – taip buvo rašoma paskelbus tiesioginę transliaciją iš bažnyčios.

Ne vienas interneto vartotojas piktinosi tokiu režisieriaus ir aktorių elgesiu. Kai kurie netgi sakė, jog už tai vyrus reikėtų paduoti į teismą.

REKLAMA
REKLAMA

Tv3.lt susisiekus su aktoriumi Vitalijumi Cololo, jis pajuokavo, kad vaizdo įraše – ne jis. Daugybę internautų sudomino ir tai, ką aktorių komanda dalijo bažnyčioje susirinkusiems žmonėms. Tai buvo įtartinai atrodančios suktinės, tačiau Vitalijus patikino, kad jose – nieko nelegalaus.

REKLAMA

„Dalinome šventintą vandenį ir supakuotas arbatines žoleles. Pats esu žolininkas. Ten buvo visokie mėtų, melisų lapeliai, žinoma, pašventinti šventintu vandeniu“, – atsakė Vitalijus.

Nemažai žmonių puolė kritikuoti, kad apie filmą buvo pasakojama lenkų kalba, tačiau V. Cololo patikino, kad Vilnius visiems asocijuojasi su Lenkija. Aktorius patikino, kad nors ir bažnyčioje sakytas frazes jis išmoko mintinai, tačiau tai buvo gera proga patobulinti lenkų kalbos žinias.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų