REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
60
Kylie Jenner gimtadienis (nuotr. Instagram)

Praėjusią savaitę įvyko garsiosios Kylie Jenner 21-asis gimtadienis, kuris buvo paminėtas išties įspūdingai.

60

Praėjusią savaitę įvyko garsiosios Kylie Jenner 21-asis gimtadienis, kuris buvo paminėtas išties įspūdingai.

REKLAMA

Tačiau kaip ir visos įspūdingos šventės, taip ir ši neįvyko be nesklandumų.

Po savaitgalio paaiškėjo, kad per vakarėlį įvyko kraupi nelaimė – manekenė Tammy Hembow nualpo ir buvo išgabenta į ligoninę.

Ėmus sklisti įvairiems gandams, manekenė nebeišlaikė ir savo „YouTube“ paskyroje pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame atskleidė tikrąsias savo jėgų praradimo priežastis.

Tammy vaizdo įrašą pradeda nuo to, kad dabar jau jaučiasi puikiai, o savo pasakojimą filmuoja dėl to, kad daugybė jos sekėjų nenustoja rašyti, ar jai išties viskas gerai.

Pasirodo, kad atvykusi į K. Jenner gimtadienį, T. Hembow nebuvo miegojusi daugiau nei 30 valandų – ji vos sugebėjo nemiegoti net tada, kai jai buvo kuriamas makiažas ir šukuosena.

REKLAMA
REKLAMA

„Pastaruoju metu dirbu daugiau, nei įprastai, taip pat nemažai laiko leidžiu su vaikais. Tai nesibaigia“, – apie savo užimtumą atvirai kalbėjo manekenė.

REKLAMA

Tiesa, birželį Tammy patyrė ir kitą sukrėtimą – ji ir jos mylimasis Reece Hawkins pasuko skirtingais keliais dar birželį, todėl ji stengėsi būti kuo užimtesnė, kad liktų kuo mažiau laiko pamąstymams.

„Akivaizdu, jog taip pat neturėjau mėgautis ir gėrimais, juk buvau kankinama laiko juostų skirtumų, man buvo sutrikęs miego režimas. Bendravau su draugais ir tuomet iš niekur nieko apalpau. Man dėl to labai gėda“, – atvirai vaizdo įraše kalbėjo gražuolė.

Vis dėlto ji pridėjo, kad vakarėlyje buvę žmonės į tai pažiūrėjo gana kritiškai, todėl visi pasklidę gandai nemažai privertė ją kentėti. Būtent todėl ji savo sekėjams priminė, kad niekuomet negalima teisti tų, kurių istorijų jie nežino.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų