REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
38
Kenas pateko į avariją (tv3.lt fotomontažas)

Praėjusią savaitę Lietuvos Kenu pramintas Laurynas Dubrovskis atšventė savo 29 – ąjį gimtadienį. Tiesa, visai neseniai žinomas vyras pranešė žinią ir apie antrąjį savo gimtadienį.

38

Praėjusią savaitę Lietuvos Kenu pramintas Laurynas Dubrovskis atšventė savo 29 – ąjį gimtadienį. Tiesa, visai neseniai žinomas vyras pranešė žinią ir apie antrąjį savo gimtadienį.

REKLAMA

„Šiandien turėčiau švęsti antrąjį gimtadienį. Šiąnakt teko nemažai išgyventi. Niekada nežinai, kas tavęs laukia už artimiausio posūkio. Kone visas gyvenimas prabėgo pro akis. Viskas nutiko per akimirką, bet laikas tarsi sulėtėjo, kaip kokiame filme. Svarbiausia, kad niekas rimtai nenukentėjo. Tikriausiai mano angelas sargas itin budrus“, - socialiniame tinkle skelbė Kenas.

Nuotraukomis iš automobilio avarijos pasidalijęs Kenas ne vieną savo draugą ir gerbėją nemenkai išgąsdino. 

Gerbėjams paklausus, kas nutiko, lietuviškasis Kenas detaliau papasakojo eismo įvykį: „Užmetė ant posūkio ir nebepavyko suvaldyti vairuotojui mašinos, gerai, kad minkštas griovys pasitaikė“, - pranešė jis.

REKLAMA
REKLAMA

Keno draugai neslėpė išgąsčio ir komentavo jo avarijos nuotraukas: „Džiaugiuosi, kad nenukentėjai!“, „Svarbiausia, kad viskas gerai!“, „Gerai, kad viskas laimingai baigėsi“, - rašė jie.

REKLAMA

Išleido tūkstančius

Primename, kad per pastaruosius metus vaikinas į savo išvaizdą investavo tūkstančius eurų. Sustoti jis nežada, o garsiai kalbėdamas apie savo išvaizdos pokyčius, prieš kelias dienas sulaukė pasiūlymo sukurti jo išvaizdą atitinkančią lėlę ir tapti Latvijos Kenu.

Pasak vaikino, prieš kelias dienas atšvęstas gimtadienis tapo ypatingu: „Mintyse peržvelgęs pastaruosius metus, suprantu, kad visi jie buvo ypatingi. Išmokau labai svarbią pamoką – gyventi taip, kaip norisi pačiam. Šiemet daviau sau pažadą – neprarasti gyvenimo polėkio ir dar stipriau mėgautis visomis gyvenimo teikiamomis galimybėmis. Kai suteiki sau laisvę elgtis taip kaip norisi, daryti tai, kas iš tiesų patinka, negalvojant apie kitų nuomonę ar įsitikinimus, gyvenimas atsiunčia dar daugiau dovanų.“

REKLAMA
REKLAMA

Intriguojantis pasiūlymas

Vaikinas taip pat sulaukė skambučio iš užsienio: „Viena Latvijos drabužių parduotuvė pasiūlė sukurti manekeną su mano veidu ir atstovauti jų prekinį ženklą. Nuolat dalyvauti jų reklaminėse kampanijose, naujų kolekcijų pristatymuose, dalyvauti įvairiuose Latvijos renginiuose dėvint jų drabužius bent kartą į dvi savaites. Pasak prekinio ženklo atstovų, jie mane pastebėjo socialiniame tinkle „Instagram“ ir iškart kilo mintis kurti mano tipažo manekenus. Šie metai man parodė, kad niekada nereikia bijoti kitų nuomonės, nebijoti svajoti, atrodyti, kaip norisi, daryti su savo išvaizdą tai, ką nori, leisti pinigus kur nori ir nebijoti apie viską garsiai kalbėti. Skamba banaliai, bet tikrai veikia – kai pradedi atvirai ir iš tikrųjų gyventi, gyvenimas tau taip pat tampa atviras.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų