REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
24
Laura Mazalienė (nuotr. asm. archyvo)

„Mamų radijo“ įkūrėjai Laurai Mazalienei veiklos tikrai netrūksta. Dvi dukreles – Deimilę ir Aurėją – kartu su vyru, sporto žurnalistu Šarūnu Mazalu auginanti moteris spinduliuoja žavesiu ir optimizmu.

24

„Mamų radijo“ įkūrėjai Laurai Mazalienei veiklos tikrai netrūksta. Dvi dukreles – Deimilę ir Aurėją – kartu su vyru, sporto žurnalistu Šarūnu Mazalu auginanti moteris spinduliuoja žavesiu ir optimizmu.

REKLAMA

Dvi dukras pagimdžiusi Laura – nepriekaištingos išvaizdos. Tiesa, ji tvirtina, kad pati savęs liesa nelaiko: „Kai tik turiu galimybę, praktikuoju jogą, taip pat stengiuosi valgyti daugiau daržovių. Tiesa, prieš ketvirtį metų atsisakiau šokolado, kurį kartais tiesiog rydavau“, – šyptelėjo ji.

Laura prasitarė, jog atsisakyti šokolado jai nebuvo sunku, tačiau vienos priklausomybės niekaip neatsisako. Tai – kava su cukrumi. „Vis neišmokstu gerti be cukraus, tačiau manau, kad su metais tampu vis sąmoningesnė savo kūno ir skrandžio atžvilgiu...“, – sako L. Mazalienė.

Pasak aktyvios moters, labai svarbu maitintis reguliariai, tačiau tai jai ne visuomet pavyksta. „Tiek pusryčiai, tiek pietūs ar vakarienė yra vienodai svarbūs mums. Jei praleidžiu bent vieną valgymą, man iškart prasideda migrena, prisivalgau saldumynų, o tada labai ilgai save graužiu... Stengiuosi neišsimušti iš ritmo, bet, tiesą sakant, vaikai neretai viską pakoreguoja...“, – juokiasi ji.

REKLAMA
REKLAMA

L. Mazalienė neslepia – ji itin mėgsta gaminti desertus, tačiau ši aistra atgyja termometro stulpeliui krentant žemyn nulio. Savos gamybos maistas taip pat neatsiejama Mazalų šeimos dalis. „Kartą per dieną tikrai gaminu pati, o kartais net kelis“, – sako pašnekovė.

REKLAMA

Gimusios dukros – Deimilė ir Aurėja – pasak Lauros, pakeitė jų su vyru maisto racioną. Dabar Mazalų šeimos šaldytuve visuomet galima rasti pieno, saldžiųjų bulvių bei lydyto sūrelio: „Anksčiau mūsų vienintelė mėgstama daržovė buvo balta bulvė, salotos man tiesiog neegzistavo. Tiesa, gimus vaikams, pradėjau valgyti mėsą. Niekada nebuvau vegetarė ar veganė, tačiau mėsa man nebuvo skani. Dar ir dabar nesu jos gerbėja, bet tai man tapo efektyviu energijos šaltiniu, nes anksčiau jausdavausi pervargusi, mane kamavo anemija“, – teigia L. Mazalienė.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, L. Mazalienė neslepia, jog valgymas kavinėse ar restoranuose su mažais vaikais neretai tampa galvos skausmu: „Mums labai patinka nauji skoniai ir laikas kartu, tačiau mūsų pasirinkimas labai susiaurėja, kadangi vyras ir mažoji dukra netoleruoja glitimo“, – pasakoja Laura. „Iš mūsų raciono jau seniai dingusios picos, sviestiniai rageliai bei kiti miltiniai skanumynai, tačiau iš naujo atradome įvairias sriubas ir salotas, be proto mėgstame jūros gėrybes“, – sako žinoma moteris.

Sveika mityba ir visavertis maistas – tai, pasak Lauros, svarbu turėtų būti kiekvienam.

Itin sūrį mėgstanti L. Mazalienė dalijasi ir savo mėgstamu receptu: „Mocarelą apipilu balzaminiu actu, šalia pomidorai, bazilikai, avietės (galima keisti arbūzu) bei džiovintas batono gabalėlis ar traputis su pesto padažu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų