REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
11
Laukia pramogos ant upės kranto (nuotr. Organizatorių)

Automobilių perpildytos gatvės, kelias valandas trunkančios eismo spūstys ir įtemptas gyvenimo ritmas – taip atrodo dažno miestiečio kasdienybė, tačiau norintiems pabėgti iš miesto šurmulio į ramybės oazė – yra išeitis!

11

Automobilių perpildytos gatvės, kelias valandas trunkančios eismo spūstys ir įtemptas gyvenimo ritmas – taip atrodo dažno miestiečio kasdienybė, tačiau norintiems pabėgti iš miesto šurmulio į ramybės oazė – yra išeitis!

REKLAMA

Paskutiniajam vasaros mėnesiui einant į pabaigą, tačiau vis dar besidžiaugiant saulėtais ir šiltais orais, reikia nepamiršti atšvęsti ir vienos vasariškiausių švenčių – Žolinės.

Saulės šiluma, gaivinantis upės vanduo, gausybė žaidimų ir pramogų laukia atvykstančių į kempingą, kuriame linksmybės truks iki ryto.

Gamtos apsuptyje, ant Šventupės upės kranto įsikūrusiame „River Camp“ kempinge (Vidiškių seniūnija, Ukmergės raj., 83 km nuo Vilniaus), rugpjūčio 14-osios vakarą, vyks pati vasariškiausia šventė „River Camp Lithuania Žolinės“, subursianti ne tik vietinius, bet ir kitų miestų svečius.

Tam, kad vieną paskutinių vasaros naktų ir jos paliktus įspūdžius prisimintumėte visą gyvenimą, pasirūpins vietiniai – grupė „Rockmergė“ – bei svečiai iš sostinės, gerai žinoma grupė „Makchu Pikchu“! Tiesa, šokiai iki ryto ir saulės pasitikimas – viena iš mūsų protėvių apeigų, todėl jos lauksime kartu su DJ Kiastis Li.

REKLAMA
REKLAMA

Iš Vilniaus atvykstantys „Makchu Picku“ susibūrė prieš penkerius metus. Vienas grupės lyderių, Gediminas Andriškevičius, tvirtino, jog grupės nariai vasarą – nepoilsiauja: „Nors koncertų daug ir neturėjome, visas mūsų darbas dabar vyksta studijoje. Rugsėjo 1-ąją atiduosime savo kūrinius į kitas rankas, todėl dabar labai daug dirbame“, - pasakojo atlikėjas.

REKLAMA

Gerą nuotaiką renginio „River Camp Lithuania Žolinės“ metu užtikrinti pažadėjęs muzikantas pridūrė, kad svečiai išgirs ir jau puikiai girdėtų dainų: „Išjudinsime visus – galėsite ir šokti, ir dainuoti. Visuomet atiduodame visą save, esame labai pozityvūs ir nuoširdūs“, - šyptelėjo jis.

Itin jaukioje ir modernioje kempingo teritorijoje esantis „River Camp Lithuania“ kempingas laukia kiekvieno – renginio kaina 5 eurai asmeniui.

Besimėgaujantys ramiu poilsiu taip pat galės naudotis ir visais kempingo privalumais: čia yra virtuvėlė, skirta maisto ruošimui, švarūs ir tvarkingi tualetai, karšto vandens dušai bei skalbykla.

REKLAMA
REKLAMA

Teritorija ypatingai tinka šeimoms su mažais vaikais, kadangi čia yra saugu ir švaru. Taip pat yra įrengtos vietos nameliams ant ratų, vietos palapinėms, vaikų žaidimų aikštelė, kurioje laiką leisti galės mažieji.

Tam, kad savo poilsiu galėtumėte mėgautis be pašalinių keliamo triukšmo, visa teritorija yra aptverta, stebima vaizdo stebėjimo kamerų bei yra pritaikyta ir žmonėms, turintiems negalią.

Kempingo svečiai taip pat gali mėgautis ir „River Camp CAFÉ“ ruošiamomis itališkomis kavomis bei šaltais kavos gėrimais, gaivinančiais itin karštomis vasaros dienomis.

Jeigu pasyvus poilsis nusibosta, visuomet galima išsinuomoti baidares ar plaustus, naudotis tinklinio ir badmintono aikštelėmis, batutais bei paplūdimiu prie upės.

Daugiau apie kempingą ČIA

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų