REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
60
Erika Vitulskienė (tv3.lt fotomontažas)

Magiškųjų aštuntukų dieną – 2018-08-08 – gerai žinomo atlikėjo Merūno Vitulskio žmona Erika mini ypatingą dieną. Šiandien itin aktyvi moteris švenčia 30-ąjį gimtadienį.

60

Magiškųjų aštuntukų dieną – 2018-08-08 – gerai žinomo atlikėjo Merūno Vitulskio žmona Erika mini ypatingą dieną. Šiandien itin aktyvi moteris švenčia 30-ąjį gimtadienį.

REKLAMA

Du sūnus su vyru Merūnu auginanti moteris trykšta gera nuotaika ir pozityvumu. Tiesa, motinystė ją įkvėpė ir naujai veiklai – visai neseniai ji pristatė savo drabužių liniją, skirtą „plius“ dydžio moterims.

Kiek anksčiau žinoma pora tvirtino, jog yra suradę laimingos šeimos receptą, ir noriai juo dalijasi su kitais.

M. Vitulskis neslepė, kad didelę reikšmę jo gyvenimui turi jo moterys, todėl namuose dažnai klauso savo žmonos ir leidžia jai vadovauti. „Namuose vadas yra moteris ir kaip ta moteris sudiriguos paradui, taip ir bus“, – sutiko E. Vitulskienė.

„Mane augino trys moterys, aš mačiau tą visą rutiną. Šitie sudėtingi aparatai yra su labai daug knopkyčių, skirtingai nei vyrai, kurie yra su viena knopkyte – miegoti, valgyti, keltis, maistas. Todėl moterys yra sudėtingesni aparatai. Šitoje ekstremalioje aplinkoje esu užaugęs ir žinau, ką tai reiškia“, – sakė operos solistas.

REKLAMA
REKLAMA

Merūno žmona Erika, daug metų besisukanti šou versle, taip pat ne kartą nustebino ir pasikeitusiu įvaizdžiu – moteris ne tik keitė plaukų spalvą, bet taip pat ir labai sulyso.

REKLAMA

Drabužių linija 

Moteris visai neseniai artimuosius sukvietė į išskirtinį savo kolekcijos „EV mados namai“ pristatymą. Čia ji pristatė įvairius įvaizdžius, pritaikytus įvairių kūno formų moterims.

„Problemos mano gyvenime kildavo visiškai lygioje vietoje, kai eidavau apsipirkti drabužių“, – anksčiau išplatintame vaizdo įraše yra sakiusi ji.

Moteris vėliau viską paaiškina plačiau – pasirodo, ji tiesiog nerasdavo ką nusipirkti. „Aš neturėdavau galimybės atrodyti gerai, pasitikėti savimi. Mano svajonė buvo rasti drabužius, kurie tiktų mano figūros tipui“, – atskleidė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Ji pasakojo, kad apsipirkinėjimas dažnai tapdavo tarsi užburtas ratas. „Visų pirma, bandai rasti kažką nusipirkti, o visų antra, labai savimi nusivili ir tada šoki į tokią depresijos duobę. Tada prasideda kažkokių dietų laikymasis, psichologinės problemos ir taip viskas išsivysto į tokį didelį rutulį, kurio visiškai mums nereikia. Mes tiesiog turime mylėti save tokias, kokios esame“, – šypsosi žavi moteris.

Pokyčiai – galerijoje

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų