REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Gabrielė Gzimailaitė (nuotr. Organizatorių)

Gabrielė Gzimailaitė, įžymi Lietuvių kilmės blogerė, gyvenanti Londone bei dirbusi su garsiausiais prekiniais ženklais, kaip Mercedes, Karl Lagerfeld, Starbucks, Farfetch ar Aquazzura, socialiniame tinkle „Instagram” skaičiuoja daugiau nei 70 tūkstančius sekėjus, rašoma pranešime spaudai.

8

Gabrielė Gzimailaitė, įžymi Lietuvių kilmės blogerė, gyvenanti Londone bei dirbusi su garsiausiais prekiniais ženklais, kaip Mercedes, Karl Lagerfeld, Starbucks, Farfetch ar Aquazzura, socialiniame tinkle „Instagram” skaičiuoja daugiau nei 70 tūkstančius sekėjus, rašoma pranešime spaudai.

REKLAMA

Būtent todėl sparčiai populiarėjantis lietuvių prekės ženklas „Le SLAP“ nusprendė kolaboruoti su žymia tinklaraštininke ir leisti jai stilizuoti ir pasidalinti patarimais, vilkint naujos kolekcijos perliukus.

„Vienas tinkamai pasirinktas rūbas jūsų spintoje – sukurs dešimtis naujų derinių”

Atrasti šimtus naujų derinių per mėnesį įpareigoja G. Gzimailaitės veikla – tinklaraštininkė turi daug klientų, kurių produkciją turi pristatyti savo soc. tinkluose. Kiekvienas derinys turi būti kitoks, tačiau atspindintis tinklaraštininkės stilių – drąsų, moterišką ir dažnai stebinantį netikėtais pasirinkimais. Būtent tai Gabrielė ir geba daryti, išsirinkusi džinsinį minėtų mados namų švarką. Derindama švarkelį su sijonu, suknele, kelnėmis, džinsais, sportbačiais ar aukštakulniais – ji lengvai sukuria šešis derinius, kurie įrodo, kad vienas universalus drabužis gali tapti tikru išsigelbėjimu.

„Džinsas – puikus audinys mados eksperimentams”

„Džinsas jau daugelį metų – man neabejotinai viena iš mėgstamiausių medžiagų. Turiu „kalną” džinsų ir turbūt dar didesnę kolekciją džinsinių švarkelių. Tai - vienintelis rūbas, kuris neišeina iš mados ir gali gyventi spintoje metų metus. Dabar pradėjau eksperimentuoti ir ieškoti įdomesnių džinsinių drabužių, tad šis mados namų švarkelis buvo meilė iš pirmo žvilgsnio. Visuomet noriu paskatinti žmones eksperimentuoti bei duoti jiems stiliaus idėjų, tad dalinuosi patarimais ir nuotraukomis, kaip derinti vieną universaliausių daiktų drabužinėje – džinsinį švarkelį”, – pataria Gabrielė Gzimailaitė.

REKLAMA
REKLAMA

Garsi tinklaraštininkė sako, kad universalūs, tačiau gerai apgalvoti ir stilingi daiktai spintoje padeda eksperimentuoti: „Savo socialiniuose tinkluose dalinuosi šiuo eksperimentu: vienas švarkelis, tačiau 6 skirtingi įvaizdžiai. Žiūrėdama į nuotraukas matau, kad viskas iš tiesų slypi detalėse. Net ir šis švarkelis turi kailinę apykaklę, kurią galima prisisegti arba nusiimti – tai tik padidina galimybes kurti skirtingus įvaizdžius, neieškant vis naujų drabužių”.

REKLAMA

„Vienas švarkelis – 6 chameleoniški įvaizdžiai“

MIESTO MOTERIS, PASIRINKUSI KLASIKĄ – derinys, kurį sudaro minimalistiniai aukštakulniai bei baltos spalvos viršutinė ir apatinė dalis. Niekada nesuklysite dėvėdamos baltos spalvos drabužius su džinsiniais gaminiais - tai visuomet puiki kombinacija, itin populiari ant įvairių mados namų podiumų. „Pasirinkau juodos spalvos rankinę, bet tokiam deriniui tiktų ir spalvota. Nebijokite priderinti ir tokios pačios spalvos džinsų, kaip ir švarkelis. Rudenį vienspalvio kostiumėlio įvaizdis bus itin madingas” – pataria Gabrielė.

REKLAMA
REKLAMA

ĮVAIZDIS KASDIENAI – „Apsivilkau minėtų mados namų džemperį ir džinsinį švarką, nusegusi prisegamą kailiuką bei priderinau baltos spalvos kedus. Mėgstu ilgus džemperius, kuriuos galiu dėvėti ir kaip sukneles. Toks įvaizdis puikiai tinka savaitgaliams, kai norisi neįdėti daug pastangų, bet vilkėti gražius ir patogius drabužius. Tik atkreipkite dėmesį rinkdamosis džemperius – nepasirinkite jų pernelyg trumpų, nes jausitės tikrai nepatogiai” – antrą savo įvaizdį apibūdina tinklaraštininkė.

SPALVŲ ŽAISMAS – rožinės spalvos kelnės, balti sportbačiai ir džinsinis švarkas, šį kartą derinamas su prisegamu kailiu. Rausva spalva šalia mėlyno džinso – darni kombinacija, tik atkreipkite dėmesį, kad šviesiai rausva - nėra klasikinė spalva, todėl kitą sezoną ji gali būti nebe tokia madinga.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

PASIMATYMAS – tai įvaizdis, kai nesinori persistengti, bet reikia atrodyti fantastiškai. Tokiu atveju, baltos spalvos derinys – ideali opcija. Trumpas klostuotas sijonas, baltos spalvos marškinėliai bei švarkelis su kailiu sukuria moterišką įvaizdį, kuris pagyvintas džinsiniu švatkeliu, tampa žaismingesnis. Jeigu renkatės trumpesnį sijoną ar palaidinę, pasistengite atvirumą kompensuoti kažkur kitur – todėl pridengti pečius su švarkeliu – tinkamas sprendimas.

MADOS DIKTATORĖ – mėlynos spalvos švarkelis, derinamas su madingu, žemiau kelių ilgio, sijonu - visiškas mados tendencijų „topas”. O ir derinti tokias spalvas, kaip balta, juoda, mėlyna – nepaprastai lengva. Sijoną galite rinktis ir spalvotą, jei siekiate įsimintinesnio įvaizdžio.

REKLAMA

DERINYS KARŠTAI DIENAI – Nepretenzingos spalvos – balta ir melsva džinso spalva gali daryti stebuklus – tereikia pasirinti tarpusavyje derinčius drabužius. Jei suknelė aptempta – būtinai rinkitės laisvą, „oversized” švarkelį ar megztinį. Jei renkatės plazdenančią, laisvą suknelę kartu su švarkeliu – nepersistenkite ir dėvėkite žemakulnius batus, o rankinę rinkitės didelę, kuriančią bohemiškesnį įvaizdį.

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų