REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
36
Monika Pundziūtė-Monique pristato naują dainą (nuotr. R. Daškevičius)

Dainininkei Monikai Pundziūtei-Monique šie metai buvo išties įsimintini. Mergina išbandė aktorės amplua lietuvių kino filme „Aš – žvaigždė“, o taip pat toliau sėkmingai tęsia savo dainininkės karjerą.

36

Dainininkei Monikai Pundziūtei-Monique šie metai buvo išties įsimintini. Mergina išbandė aktorės amplua lietuvių kino filme „Aš – žvaigždė“, o taip pat toliau sėkmingai tęsia savo dainininkės karjerą.

REKLAMA

Naujienų portalo tv3.lt vaizdo konferencijoje Monique atskleidė, kaip šeima reagavo pirmąkart, kai ji nusprendė tapti dainininke, prabilo apie gerbėjus ir jų komentarus bei papasakojo, nuo kada jai pavyksta pragyventi tik iš muzikos.

„Gerbėjai yra tie žmonės, kurie tave palaikys bet kokiu atveju – svarbu, kad tu būtum laimingas, kurtum, džiugintum juos savo kūriniais, vaizdo įrašais ir koncertais“, – apie savo didžiulį gerbėjų ratą pasakojo Monika.

Ji prisimena, kad pirmasis jos koncertas įvykęs Kaune, iš pradžių labai gąsdino, tačiau publika buvo tokia palaikanti, kad visos baimės iškart dingo. „Plojimai yra gražiausias garsas, kokį gali išgirsti“, – kalbėjo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Vis dėlto Monique neslepia, kad pasitaiko ir tokių žmonių, kurie yra linkę kritikuoti – paprasčiausiai per tiek metų atlikėja su tuo jau išmoko susitvarkyti. „Visada atsiranda tų, kurie nori palikti savo neigiamus komentarus, nuodus, bet aš visąlaik sakau, kad tai, kad jie kibernetinėje erdvėje juos palieka, nereiškia, kad tu turi juos priimti ir gerti“,  – sako ji ir prideda, kad niekuomet neleidžia sau galvoti apie tai, ką apie ją mąsto kiti.

REKLAMA

Tiesa, ji prisimena ir tai, kad šeima iš pradžių į jos norą tapti dainininke žiūrėjo ne itin palaikančiai. „Nebuvo taip, kad jie iškart užsidegtų. Tačiau tetrūko tik to, kad jie pamatytų tą liepsną ir aistrą mano viduje“, – kalbėjo dabar sėkmingai koncertuojanti mergina.

M. Pundziūtę-Monique džiugina ir kitas dainininkės kelio aspektas – dabar ji užsidirba tik iš to, ką daro mieliausiai. „Čia yra labai džiugus dalykas, turint omenyje, kad nuo 18 metų jau galėjau iš to pragyventi. Tai man – vidinis laimėjimas, nes visuomet sakiau, kad kai man sueis 18, aš noriu būti nepriklausoma. Nežinau, ar taip išėjo todėl, kad sau taip pažadėjau, ar tiesiog taip susiklostė“, – apie savo pasiekimus kalbėjo ji.

Paklausta, ar jaučiasi galinti įkvėpti ir kitus jaunus žmones, Monika šypsosi: „Gaunu tokių pasakymų ir tuomet man viskas iki galo užsipildo – atrodo, absoliuti pilnatvė.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų