REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
43
„X Faktoriaus“ anonso filmavimo akimirkos (nuotr. Vido Černiausko)

Jau rugsėjo mėnesį TV3 žiūrovai išvys šeštąjį muzikinio šou „X Faktorius“ sezoną. Belaukiant premjeros, „X Faktoriaus“ teisėjai nusifilmavo kvapą gniaužiančiame šou anonse. Filmavimo darbai vyko keturiose skirtingose Vilniaus vietose, kurias vienijo vienas dalykas – aukštis.

43

Jau rugsėjo mėnesį TV3 žiūrovai išvys šeštąjį muzikinio šou „X Faktorius“ sezoną. Belaukiant premjeros, „X Faktoriaus“ teisėjai nusifilmavo kvapą gniaužiančiame šou anonse. Filmavimo darbai vyko keturiose skirtingose Vilniaus vietose, kurias vienijo vienas dalykas – aukštis.

REKLAMA

Apie šeštąjį sezoną skelbiančiam „X Faktoriaus“ anonso filmavimui buvo pasirinktos įspūdingos Vilniaus vietos, nuo kurių atsiveria stulbinanti miesto panorama. „Tai atspindi drąsų, modernų, galingą ir didžiulį projektą. „X Faktorių“ žiūri visa Lietuva. Visa tai buvo išreikšta filmuojant naująjį projekto anonsą. Tai aukštojo pilotažo darbas. Šeštasis projekto sezonas bus tikra bomba – kvapą užgniauš visiems. Ir tai ne tušti žodžiai ar pažadai. Po kai kurių dalyvių pasirodymų atrankose mes likdavome be žado. Lygiai taip pat, kaip stebint Vilnių iš aukštai“, – pasakoja projekto prodiuseris ir teisėjas Saulius Urbonavičius-Samas, kuriam filmuotis reikėjo užsilipus ant Vingio parko estrados stogo.

„Nebijo aukščio tik tie, kurie neturi savisaugos instinkto. Lipau siauromis geležinėmis kopėtėlėmis ir bijojau įlūžti. Jaudulys viduje tikrai buvo. Tačiau ta baimė įveikiama. Pabendravau su paukščiais, gyvenančiais ant stogo. Su kai kuriais susidraugavau. Pamačiau, kaip jie iš paukščio skrydžio mato Vilnių“, – juokėsi S. Urbonavičius-Samas.

REKLAMA
REKLAMA

Marijonas Mikutavičius filmavosi Gedimino pilies bokšte. Teisėjas negailėjo pagyrų šiai Vilniaus vietai ir džiaugėsi, kad būtent jam teko joje filmuotis. „Tai buvo tikrai įspūdinga. Dabar Gedimino kalnas yra nekalta vieta, jis saugomas kaip gamtos rezervatas. Pakliūti į bokštą buvo tikrai sunku. Ant Gedimino kalno labai gražu, bet toks jausmas, kad esi draudžiamoje vietoje. Norėjosi viską filmuoti ir girtis per feisbuką, kad esu ten, kur retas lietuvis gali įžengti. Tačiau pradėjus girtis, nusėdo mano telefonas“, – pokštavo „X Faktoriaus“ teisėjas.

REKLAMA

„Pasirodo, kad Vilnius vis dar yra mažas, jaukus miestas, didelių problemų jame nėra. Problemos yra tik mūsų galvose“, – atsidūręs Vilniaus televizijos bokšto apžvalgos aikštelėje juokėsi Saulius Prūsaitis. Kartu su „X Faktoriaus“ kūrybine komanda jis turėjo galimybę apžiūrėti Vilniaus miestą ir jo apylinkes net 50 kilometrų spinduliu. Šis TV bokštas yra aukščiausias statinys Lietuvoje. Pagal aukštį jis yra 8 vietoje Europoje ir 26 vietoje pasaulyje.

S. Prūsaitis teigė, kad nejaučia aukščio baimės, todėl jam tai buvo vienas malonumas. „Esu dirbęs viename Londono dangoraižių, tad prie aukščio esu įpratęs“, – pasakojo „X Faktoriaus“ teisėjas.

REKLAMA
REKLAMA

Daugiausiai streso filmavimo metu patyrė Justė Arlauskaitė-Jazzu. Atlikėjai teko filmuotis užsilipus ant #Tower dangoraižio stogo. Nuo jo atsiveriantis Vilniaus vaizdas papirko „X Faktoriaus“ teisėją, tačiau juo mėgautis buvo labai sunku. Maždaug 100 metrų aukštyje atsidūrusi dainininkė neslėpė, kad ją kankina aukščio baimė.

Anonso filmavimo metu teisėjai sukosi galva, tačiau vis tiek teko stovėti ant aukštakulnių ir prieš kamerą pamiršti visas baimes.

„Viduryje filmavimo netikėtai atsisėdau ant žemės. Buvo tikrai labai silpna... Tačiau susikaupiau ir savo darbą padariau. Taip žmogus gyvenime ir nugali savo baimes“, – po filmavimo kalbėjo atlikėja.

Naująjį „X Faktoriaus“ anonsą žiūrovai galės išvysti per TV3 jau rugpjūčio mėnesį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų