REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
46
Simona Starkutė (tv3.lt fotomontažas)

Modelis ir Drabužių prekės ženklo „SbyS“ kūrėja Simona Starkutė plaukus šviesina jau seniai, tačiau prieš kelias dienas ryžosi pokyčiams ir išbandė augalinius plaukų dažus grožio salone.

46

Modelis ir Drabužių prekės ženklo „SbyS“ kūrėja Simona Starkutė plaukus šviesina jau seniai, tačiau prieš kelias dienas ryžosi pokyčiams ir išbandė augalinius plaukų dažus grožio salone.

REKLAMA

„Plaukus šviesinu daugybę metų, tačiau jau aštuonis mėnesius jų nedažiau, nes norėjau atsiauginti natūralią plaukų spalvą, tačiau tiek laiko išlaukti yra labai sunku”, – sakė S. Starkutė. Ji pasirinko natūraliai šviesią plaukų spalvą, kuri, anot kirpimo meistrės Olgos Wiseman vis labiau populiarėja visame pasaulyje.

„Dabar jau nebemadingos peroksidinės blondinės, įžymybės nori plaukus dažyti taip, kad nesimatytų, jog kažkas buvo daryta. Dabar madinga natūraliai šviesi plaukų spalva, natūralūs atspalviai, sveiki, peroksidu nenubalinti plaukai ir priemonės jiems sveikatinti, todėl ir su Simona ryžomės šiam iššūkiui, jos plaukus nudažiau natūraliais dažais. Plaukus dažėme pusdienį, prieš tai dar turėjome valandos konsultaciją ir poros valandų testą, tačiau savo rezultatu esu patenkinta, o nuo šiol plaukus Simonai reikės dažyti vos kelis kartus per metus”, – sakė Olga Wiseman.

Pasak Simonos, pokyčiams ji ryžosi todėl, kad kaip ir visos moterys norėjo turėti sveikus, ilgus ir žvilgančius plaukus, o nuo ilgamečio balinimo jie buvo nualinti, kiek padėdavo plaukų SPA procedūros, kurias atlikdavo grožio salone, tačiau po dažymo natūraliais dažais plaukai yra kaip niekad blizgantys ir gražūs.

„Esu labai užimtas žmogus, todėl nelabai turiu laiko grožio procedūroms, man labai patogi VIP paslauga, kurią užsisakau visiems metams. Čia darausi ir makiažus, gaunu priminimus, kada reikia pasikirpti plaukų galiukus, o užimtam žmogui tai labai aktualu. Esu pakeitusi nemažai plaukų stilistų, kai kuriais jų ir smarkiai nusivylusi. Džiaugiuosi, jog plaukų profesionalė Olga skyrė man savo laiko, prieš dažant plaukus atlikome testą, tokią dažymo techniką sugeba atlikti ne kiekvienas, tačiau šiame grožio salone likau labai patenkinta rezultatu”, – įspūdžiais dalijosi žinoma moteris.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų