REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
77
Karolina Meschino ir Jonas Misevičius (tv3.lt fotomontažas)

Socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino kiekvieną savo žingsnį demonstruoja šimtams tūkstančių jos gerbėjų.

77

Socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino kiekvieną savo žingsnį demonstruoja šimtams tūkstančių jos gerbėjų.

REKLAMA

Dvejus metus kartu su modeliu ir ūkininku Jonu Misevičiumi draugavusi mergina ne kartą kalbėjo apie bendrus ateities planus ir šeimos kūrimą, tačiau šiandien viešojoje erdvėje pasirodė daugeliui netikėta žinia.

„Jau ilgą laiką viešojoje erdvėje nerimsta diskusijos apie mano ir Jono santykius. Norėdama užkirsti kelią bet kokioms apkalboms bei klaidinančios informacijos sklaidai, pranešu, kad jau kuris laikas su Jonu nesame pora“, - skelbė K. Meschino.

Mergina taip pat negailėjo gražių žodžių savo buvusiam vaikinui: „Kartu praleisti visi metai buvo gražūs ir kupini nuostabių akimirkų, vis tik, nesutapus mūsų interesams, nusprendėme pasukti skirtingais keliais“, - rašė ji.

REKLAMA
REKLAMA

Kalbos apie poros skyrybas viešojoje erdvėje tvyrojo jau kelias savaites. Vis rečiau laiką kartu leidusi pora jas neigė, tačiau apie tai išdavė pasikeitusi Karolinos plaukų spalva, laiko leidimas skirtingose draugų kompanijose. 

REKLAMA

Pora kartu apkeliavo ne vieną miestą, neseniai ilsėjosi Maldyvuose bei Niujorke, kur pasidarė vienodas tatuiruotes. 

tv3.lt primena, kad pora susipažino Italijos mieste Milane, kuriame studijavo Karolina. Kiek anksčiau K. Meschino minėjo, jog ji su J. Misevičiumi yra labai skirtinga, neturi bendrų pomėgių, skiriasi jų interesai.

Pora rugsėjo mėnesį nusprendė kartu apsigyventi Žvėryno mikrorajone esančiame bute.

Karolina taip pat ne kartą viešai kalbėjo ir apie bendrą ateitį, pora net įsiamžino aistringoje fotosesijoje – pristatė sužadėtuvių žiedus. 

Poros akimirkos – galerijoje

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų