REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
248
Legendinės aktorė

Daugelis puikiai pamena anksčiau rodytus meksikiečių serialus, kuriuose dažniausiai vaidindavo tos pačios jau kone legendomis tapusios žvaigždės.

248

Daugelis puikiai pamena anksčiau rodytus meksikiečių serialus, kuriuose dažniausiai vaidindavo tos pačios jau kone legendomis tapusios žvaigždės.

REKLAMA

Moterys vienbalsiai pritaria, kad viena gražiausių ir talentingiausių meksikiečių aktorių Adela Noriega, kuriai šiuo metu jau 48 metai.

Vienas populiariausių serialų, kurį rodė TV3 buvo „Degantis kraujas“ („Fuego En La Sangre“). A. Noriega vaidino tokiuose serialuose kaip „Nekaltoji“ („La Esposa Virgen“), „Tikroji meilė“ („Amor Real“), „Teisė mylėti“ („El Privilegio De Amar“), „Gvadelupė“ („Guadalupe“) ir kt.

Adela vaidinti muilo operose pradėjo dar paauglystėje, tačiau šiuo metu nebevaidina, taip pat apie aktorę pastaruoju metu galima rasti visai nedaug informacijos.

REKLAMA
REKLAMA

Atrodo praeityje buvusi garsi aktorė nusprendė pasitraukti iš šurmulingo aktorių gyvenimo.

Galerijoje siūlome pažiūrėti, kaip ši aktorė atrodė anksčiau ir dabar.

Gabriela Spanic.

Moteris pasidalijo naujausia nuotrauka, kur jos kūnas atrodo pritrenkiančiai!

REKLAMA

Žinoma moteris per savo karjerą sukūrė dešimtis skirtingų vaidmenų. 43-ejų metų garsenybė ir šiandien sukasi filmavimo aikštelėse ir be jokios abejonės yra mylima Lietuvoje.

Tiesa, G. Spanic realiame gyvenime taip pat netrūko dramų. Ji kentė savo vyro smurtą ir šiuos skausmingus išgyvenimus suguldė į knygą. Moteris tikėjo suradusi savo tikrąją meilę, bet tik dar labiau nusivildavo. Kai pagaliau jai gimė pirmagimis, Gabi galėjo pasijusti laiminga.

Šiandien, žvelgiant į moters nuotraukas, sunku patikėti, kad ji jau kelis metus yra įžengusi į penktąją dešimtį. Gabriela atrodo kur kas jaunesnė ir dėl savo pritrenkiančios figūros, ir dėl niekada nedingstančios šypsenos.

REKLAMA
REKLAMA

Muilo operų žvaigždė Thalia ir vėl gerbėjus nustebino drąsa. 45-erių moteris prieš foto kamerą stojo pasipuošusi ypač drąsiu dviejų dalių maudymosi kostiumėliu. Viršutinė dalis – ryškiai rožinė, o apatinė – nuo viršaus iki apačios suvarstyta juodais dirželiais.

Dalindamasi šia nuotrauka „Instagram“ moteris džiūgavo dėl pagaliau pasitraukusios žiemos ir plūstelėjusios pavasariškos šilumos bangos.

Balandžio pirmą dieną aktorė ir dainininkė gerbėjus nustebino dar jaunatviškesne idėja. Moteris pademonstravo sniego baltumo ir rausvo atspalvio ombre šukuoseną.

Iki šiol garsenybė demonstravo natūraliai atrodančią šokoladinę plaukų spalvą. Tad šie pokyčiai gerbėjams buvo labai ne tikėti. Ne vienas jų net pamanė, kad aktorė pozuoja dėvėdama peruką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų