REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
113
Karolina Meschino (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Karolina Meschino neslepia, kad socialiniai tinklai pamažu virto jos darbu. Jau daugiau nei 170 tūkst. sekėjų „Instagram“ turinti mergina prisipažino, kad kartais pagalvoja apie visko metimą, tačiau supranta ir tai, kad savo įtaką gali panaudoti ir geriems tikslams.

113

Karolina Meschino neslepia, kad socialiniai tinklai pamažu virto jos darbu. Jau daugiau nei 170 tūkst. sekėjų „Instagram“ turinti mergina prisipažino, kad kartais pagalvoja apie visko metimą, tačiau supranta ir tai, kad savo įtaką gali panaudoti ir geriems tikslams.

REKLAMA

Tūkstančiai K. Meschino sekėjų mano, kad Karolinos gyvenimas yra tobulas: ji keliauja, yra populiari, visuomet apsupta žmonių, graži, turi turtingus tėvus, tačiau už to slypi paprasto žmogaus sunkumai, apie kuriuos Karolina ir atsivėrė naujienų portalui tv3.lt.

Ji – tokia pati, kaip ir visi

„Aš lygiai tokia pati, kaip ir visi. Tas sekėjų skaičius yra niekas. Mane nervina, kad požiūris į socialinę mediją dabar yra toks iškreiptas: jeigu tu turi mažiau sekėjų, tai nereiškia, kad esi nurašytas žmogus, ar ne toks kietas. Tai yra iškrypę ir nešvaru“, – atvirai pasakojo Karolina TV3 rudens sezono vaizdo klipų filmavimuose.

Ji prisipažino, kad sulaukia daug piktų komentarų ir žinučių. Kai kurie žmonės siūlo jai išvykti iš Lietuvos, rašo jos mamai, vaikinui bei jo sesėms bei draugams. Negatyvios ir net agresyvios žinutės ateina iš tų žmonių, kurie Karolinos visai nepažįsta.

REKLAMA
REKLAMA

„Anksčiau visą laiką norėdavau teisintis ir atrašinėti tiems žmonėms, bet tai yra beviltiška. Esu supama nuostabių žmonių savo gyvenime, kuriuos myliu ir, kurie myli mane. Man to visiškai užtenka. Man svarbi yra jų nuomonė, ką jie sako, o ne tai, kokius dalykus nepažįstami skleidžia“, – atskleidė mergina.

REKLAMA

Juoda populiarumo kaina – panikos priepuoliai

Karolina atskleidė, kad prieš jau keletą metų lankosi pas psichologą, tačiau neseniai jos gyvenime atsirado dar viena bėda – merginai prasidėjo panikos priepuoliai. Ji papasakojo, kad dažniausiai tai nutinka naktimis, ji pabunda jausdama neapsakomą baimę.

„Aš esu pripratusi visada būti tarp žmonių, todėl nuo to kaip ir pasikraunu iš vienos pusės. Bet kai tu lieki viena, būna labai baisu. Kai lieki viena, pradedi galvoti tokius dalykus, apie kuriuos tu dažniausiai net negalvoji. Tada būna tarsi apkrova. Ir nutinka panikos priepuoliai“, – kalbėjo socialinių tinklų žvaigždė.

REKLAMA
REKLAMA

Ji pripažino, kad Lietuvoje tai yra tarsi uždrausta tema ir žmonės bijo kalbėti apie psichologinius sutrikimus, tačiau vienokie, ar kitokie – kankina daugybę žmonių.

„Tai yra visiškai nepaliesta tema. Merginos, ypač paauglės, labai bijo apie tai kalbėti. Jos nešneka apie psichologinius sutrikimus, psichologus ir pan. Reikia nebijoti apie diskutuoti ir kuo mažiau blogio laikyti savyje. Jeigu kažkas negerai, reikia kalbėti, sakyti kažkam, nes po to, kai viskas susikaupia, būna dar blogiau.

Sakau iš patirties: gali vaidinti, kad viskas gerai, bet kai tau duoda per sveikatą, tai yra labai baisu, – žmones atvirauti skatino Karolina. – Visi galvoja: „Ko tau nervintis gyvenime? Turi daug sekėjų, turi turtingus tėvus..“ Tai yra niekaip nesusiję.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Visų pirma, aš save visiškai išsilaikau jau antrus metus. Man pačiai būna piniginių krizių. Būna ir problemų su draugais, pervargimų. Kartais taip blogai jaučiuosi, nes žinau, kad miegojau keturias valandas, o rytoj miegosiu tris, tai nueinu, susilašinu lašalinę ir toliau gyvenu. Šiandien trečią ryto grįžau iš kelionės. Dar nevalgiau, o dabar yra beveik 9 valanda vakaro. Man ir vėl buvo panikos priepuolis. Bet toks mano gyvenimo rėžimas.“

Atrodo, kad ant krūtinės sėdi dramblys

„Atrodo, kad ant tavo krūtinės sėdi dramblys, tu negali kvėpuoti, stipriai dūsti, gelia širdį. Iš pradžių galvojau, kad čia problema su vidiniais raumenimis, nes būna, kad gal pozicija kreiva, ar užmiegi nepatogiai, tačiau tai niekaip nesusiję, – apie pirmus panikos priepuolius pasakojo Karolina Meschino. – Tai labai gąsdina.

REKLAMA

Vienas panikos priepuolis truko apie 40 minučių. Mama irgi buvo išsigandusi, galvojom, kad reikės kviesti greitąją. Niekas nežinojo, ką daryti. Paskambinau medikei, ji man dar kartą patvirtino, kad čia tikrai panikos priepuolis. Tiesiog lygioje vietoje.“

Nors mergina stengiasi galvoti optimistiškai ir džiaugtis gyvenimu, ją slegiančios problemos giliai mintyse vis tiek išlieka. Karolina tiki, kad taip yra dar daugybei žmonių, todėl vienintelis jos patarimas yra nebijoti apie tai kalbėtis.

„Reikia nesigėdyti vaikščioti pas psichologą. Man asmeniškai, mano psichologė padėjo labai daug. Ji tapo tokia artima, kad jeigu būna labai blogai, žinau, kad į ją galiu kreiptis. Reikia apie tai kalbėti. Mes visi turim sutrikimų, tiesiog visi skirtingai su tuo kovoja.

REKLAMA

Esu labai prieš narkotikus, bet yra žmonių, kurie būtent taip gelbėjasi nuo visų šių sutrikimų. Paaugliai klysta iš kelio, bėga iš namų. Aš stengiuosi padoriai gyventi. Labai bijau tų istorijų apie savęs skriaudimus, savižudybes – tai yra pasekmės“, – nuoširdžiai pasakojo mergina.

Kaltės jausmas dėl tuščio turinio

„Taip, stengiuosi būti pozityvi, neapsikrauti ir negalvoti apie problemas, tačiau pasąmonėje tai vis tiek išlieka. Visada labai bijojau save pažinti ir analizuoti, nes galvodavau, ką kiti pamanys: tėvai, draugai, vaikinai, klasiokai. Kuo mažiau apie tai galvoji, tuo labiau sekasi, kuo dažniau išlipi iš savo komforto zonos, tuo labiau sekasi“, – sakė ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

K. Meschino atskleidė, kad būti viešu asmeniu jai prireikė daug drąsos ir stiprybės. Ji labai bijojo užsiimti šia veikla, tačiau išdrįso savo baimes nugalėti.

„Man dabar yra toks laikotarpis, kad pradedu suvokti, kad tie visi mano sekėjai yra fiziniai žmonės. Kartais aš jaučiuosi kalta, kad aš transliuoju kažkokį tuščią turinį.

Niekada nežiūrėjau į tai, kaip į ginklą ar priemonę, kuria tu gali padėti kitiems, dėl to, kad tai buvo visą laiką taip paviršutiniška, – pasakojo mergina. – Kuo daugiau žmonių mane seka, kuo daugiau žinučių gaunu su padėkomis ir prašymais, pradedu suprasti, kad galbūt per mažai reiškiu savo nuomonę.

Galbūt galėčiau daugiau padėti kitiems. Aš neišnaudoju tos pozicijos, kurioje esu, bet turiu daug planų, kaip tai padaryti.“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų