REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
6
Ginta Kubiliūtė (nuotr. Organizatorių)

Šveicarijoje nuo 9-erių metų gyvenanti Ginta Kubiliūtė gali didžiuotis rimtais muzikiniais pasiekimais: pasirašyta sutartimi su "Sony Music” įrašų kompanija, naujasis Gintos vaizdo klipas susišlavė aibę tarptautinių apdovanojimų, o remiksuoti jos muziką ėmėsi vienas populiariausių šių dienų DJ - DJ Antoine.

6

Šveicarijoje nuo 9-erių metų gyvenanti Ginta Kubiliūtė gali didžiuotis rimtais muzikiniais pasiekimais: pasirašyta sutartimi su "Sony Music” įrašų kompanija, naujasis Gintos vaizdo klipas susišlavė aibę tarptautinių apdovanojimų, o remiksuoti jos muziką ėmėsi vienas populiariausių šių dienų DJ - DJ Antoine.

REKLAMA

Vos per kelis pirmuosius šių metų mėnesius pasiekti rezultatai atlikėjai leidžia svajoti labai ambicingai.

Savo bendradarbiavimą su viena didžiausių muzikos įrašų studijų pasaulyje, atstovaujančių ir tokias žvaigždes kaip Robbie Williams, John Legend ar Alicia Keys, Ginta pradėjo nuo Prancūzijos, Šveicarijos ir Italijos rinkų užkariavimo.

Šiems ji pristatė puikių įvertinimų sulaukusią elektroninį ir kabareto stilius susiejančią dainą “Mais oui mais non” (liet. - “Gal taip, o gal ir ne”). Aleksandro Broko režisuotas dainos klipas vos per porą mėnesių susižėrė 13 tarptautinių apdovanojimų už dainos idėją puikiai atspindinčią režisūrą, įskaitant ir įvertinimus iš mažaisiais “Oskarais” vadinamo “Accolade Global Film Competition”, prestižinių “Holywood International Moving Pictures Film Festival” bei “DaVinci Film Festival” festivalių.

REKLAMA
REKLAMA

“Be galo didžiuojuosi šia daina ir reikšmingomis pergalėmis, kurias mums su komanda jau pavyko pasiekti. Ambicingai atlikėjai dirbti su geriausiais muzikos industrijos ekspertais iš “Sony Music” yra be galo jaudinantis dalykas. Kiekvienas mano karjeros žingsnis dabar be galo įkvepia. Šios dainos angliška versija jau įrašyta ir ją netrukus pristatysime, tačiau dar nekantriau laukiu jos lietuviškos versijos. Nors mūsų vietos rinka ir nedidukė, o mano vadybininkai susikoncentravę į viso pasaulio užkariavimą, vos pamatę mano entuziazmą dainuoti lietuviškai, jie su tuo iškart sutiko”, - pasakojo Ginta.

REKLAMA

Su Ginta jau daugybę metų bendradarbiaujantis režisierius bei prodiuseris A. Brokas rūpinasi jos vadyba Lietuvoje. “Darbas su tokiais profesionalais yra didžiulė pamoka mums visiems - labai džiaugiuosi, kad ta patirtimi galėsime dalintis ir Lietuvoje. Gintos laukia puiki ateitis, ji turi visus tarptautinei karjerai reikalingus duomenis. Ko vertas vien faktas, kad į “Sony Music” ją atvedė Celine Dion išgarsinusi vadybininkė Valerie Michelin. Iki tol Gintą atstovavo didžiausi šios kompanijos konkurentai - “Universal Music”, tad Ginta turėjo galimybę pasirinkti jai naudingiausią kontraktą. Prancūzijoje visų dėmesys jau nukreiptas į Brigitte Bardot primenančią lietuvę. Neabejoju, kad ja susižavės ir visas pasaulis”, - pasakojo A. Brokas.

REKLAMA
REKLAMA

Savo muzikinę karjerą Ginta pradėjo prieš penkiolika metų, būdama vos šešiolikos. Šveicarijoje puikiai žinoma atlikėja šios šalies nacionalinėje “Eurovizijos” atrankoje praėjusiais metais užėmė antrąją vietą.

“Muzika yra mano pašaukimas, ji mane lydi ir lydės visą gyvenimą. Naujosios dainos sėkmė iš šono atrodo stebinančiai staigi, tačiau aš ją laikau ilgo darbo vaisiumi. Muzikinė karjera labai sunki, čia reikia ne tik talento ir darbo, bet ir gero žiupsnio sėkmės. Tačiau sėkme apdovanojami tik tie, kas prieš tai valandų valandas skiria praktikai ir savęs tobulinimuisi”, - pasakoja Ginta, dėl šios aistros į šoną atidėjusi Silicio slėnyje įsikūrusiame Draper Universitete įgytą naujųjų technologijų magistro diplomą. Net šešiomis kalbomis laisvai kalbanti mergina save laiko tikrų tikriausia pasaulio pilietė - ji nemato nei žemėlapio, nei galimybių ribų.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų