REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
51
Paulius Aršauskas (tv3.lt fotomontažas)

Visai neseniai pasklido kalbos, kad gerai žinomas kriptovaliutų milijonierius Paulius Aršauskas (27) išgyvena santuokos krizę su savo žmona Diana Aršauskiene (27).

51

Visai neseniai pasklido kalbos, kad gerai žinomas kriptovaliutų milijonierius Paulius Aršauskas (27) išgyvena santuokos krizę su savo žmona Diana Aršauskiene (27).

REKLAMA

Šią žinią patvirtino ne tik socialinėje erdvėje pasklidusios nuotraukos, kuriose P. Aršauskas bučiuoja kitą merginą – Eglę Malinauskaitę – bet taip pat ir jo žmona: „Tikiuosi, kad jis laimingas, taip sutrypęs šeimą, juk reikėjo pasimaivyti socialiniuose tinkluose... Nesuvokiu, kaip jis jai ir savo draugams leidžia viską viešai rodyti, kai nėra oficialiai išsiskyręs...“, - teigė moteris.

Vis dėlto šiąnakt tv3.lt redakcija pasiekė skaitytojo laiškas, kuriame tvirtinama, jog šeimą palikęs P. Aršauskas grįžo pas savo žmoną Dianą.

„Vakar Paulius susitiko su savo vaiku ir žmona Diana, po susitikimo ištrynė visas nuotraukas su Egle. Eglė taip pat ištrynė nuotraukas su Pauliuimi, nustojo jį sekti socialiniuose tinkluose“, - pasakojo skaitytojas.

REKLAMA
REKLAMA

tv3.lt redakcijai susisiekus su E. Malinauskaite, ji paneigė šias žinias: „Mums viskas gerai, mes sekame vienas kitą“, - teigė ji.

Besibučiuojančios poros nuotraukos taip pat dingo iš socialinės erdvės. Pasak E. Malinauskaitės, tai buvo jos prašymas. 

REKLAMA

„Aš paprašiau jo, kad ištrintų, nes noriu ramybės“, - sakė ji.

P. Aršauskas taip pat pasidalijo nuotrauka su savo dukrele Marija. 

„Nes jausmai savo vaikui niekada neprilygs jokiai moteriai, nes to, ką jauti vaikui, su niekuo negalima sulyginti“, - rašė jis.

Smaginosi su kita

Primename, kad ilgąjį savaitgalį P. Aršauskas nusprendė praleisti kitos moters glėbyje – vyras su drauge Egle Malinauskaite smaginosi Nidoje vykusiame „Pudra“ festivalyje, taip pat dalyvavo SEL koncerte Klaipėdoje.

Nors kalbos apie tai, kad P. Aršauskas paliko savo žmoną ir vasario mėnesį gimusią dukrą, sklido jau anksčiau, jos pasitvirtino tik šį savaitgalį.

REKLAMA
REKLAMA

Vestuvių metinių dieną jis savo paskyroje pasidalijo nuotrauka su E. Malinauskaite.

„Per savo 27 gyvenimo metus nuveikiau ir pamačiau tiek, kiek kiti gali tik pasvajoti, niekam neprivalau aiškintis dėl savo sprendimų, bet jie šiaip sau neatsitinka, kas myli ir vertina, tie ir TURI! Kitus teisti labai lengva“, – savo tūkstantinei sekėjų armijai rašė P. Aršauskas.

Nuotraukoje jis bučiavo E. Malinauskaitę į skruostą, už jų nugaros – garsusis Pauliaus „Lamborghini“ su vardiniais numeriais „ARSA 23“.

Vos tik paviešinus nuotrauką kaipmat pasipylė neigiami komentarai, kuriuos rašė Pauliaus sekėjai. Jie tvirtino, kad kriptomilijonierius krito jų akyse, elgiasi neprotingai ir vaikiškai, tačiau šiuos komentarus pats Paulius labai greitai ištrynė iš savo paskyros.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Pati E. Malinauskaitė savo socialinio tinklo paskyroje pasidalijo nuotrauka po koncerto: joje buvo jų bučinys.

Ar pora – nežinia

Prieš kelias dienas kalbinta E. Malinauskaitė tvirtino, jog su vyru yra seni pažįstami, tačiau, ar jie pora, ar ne, ji nesutiko atsakyti: „Norėčiau tai pasilaikyti sau“, - sakė ji.

„Į šitą karo lauką aš tikrai neisiu, jau mieliau būsiu namuose ir padarysiu Pauliui skanius pietus. Suprantu, kad Diana turi dėl ko pykti, tačiau, ji lygiai taip pat žino, kad kai santykiai yra geri, žmonės nesiskiria“, - teigė E. Malinauskaitė.

Ši šeima jau buvo išsiskyrusi

Eglė buvo tikra – Paulius nenustos rūpintis jo ir D. Aršauskienės dukra Marija. „Net neabejoju, kad laikui bėgant ji bus aprūpinta ne tik finansiškai, bet ir laiko prasme“, - sakė ji.

Nors šiuo metu E. Malinauskaitei internautai priklijavo šeimos ardytojos pravardę, pati mergina savęs tokia nelaiko: „Kokie bus Pauliaus ir Dianos santykiai čia jau ne mano reikalas, tik noriu, kad ji ir visi kiti žinotų, kad aš šeimos neišskyriau, ši šeima jau buvo išsiskyrusi man pradėjus santykius su Pauliumi“, - teigė Eglė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų