REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
52
Viktorija Šaulytė (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Stilistė Viktorija Šaulytė neapsikentė ir ryžosi pokyčiams, o naujienomis pasidalijo ir su savo gerbėjais.

52

Stilistė Viktorija Šaulytė neapsikentė ir ryžosi pokyčiams, o naujienomis pasidalijo ir su savo gerbėjais.

REKLAMA

Po daugybės metų savęs įtikinėjimo, kad tai – nereikalinga, ji galiausiai suprato, kad vis dėlto gyvenimas palengvės, jei ims ir pakeis vieną svarbų dalyką.

Apie didžiuosius pokyčius Viktorija prabilo socialinio tinklo „Facebook“ asmeninėje paskyroje. Čia jauna mergina parašė įrašą apie tai, kad nusprendė gauti vairuotojo pažymėjimą.

„Laba diena, gal galima užeiti?! Dabar tai jau visiškai oficialu! Viktorija Šaulytė pradėjo laikyti teises!!! Prisipažinsiu, niekad neturėjau noro ir motyvacijos vairuoti (nors visus maišus ir maišelius tempiu kaip kupranugaris pati). Tačiau, bet, ai, gal ir taip toliau... Ir ką jūs galvojat! Užėjau pro šias duris. Pradėjau manevruoti savo užrašinėej, daryti namų darbus, atskirti kelio ženklus ir juostas. Žinau, kad laiko visada nebus, bet klevą turėsiu! Pasakiau ir viskas!“ – socialiniuose tinkluose rašė Viktorija.

Gerbėjai ėmė girti stilistę už pasiryžimą, džiaugėsi, kad ji pagaliau tam prisiruošė, o artimieji džiūgavo, kad dabar jų kartu lauks ir ne viena kelionė į Palangą.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų