REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
69
Hailey Baldwin ir Justin Bieber (nuotr. Vida Press)

Vieni horoskopais ir atstrologija tiki, kiti – ne, tačiau beveik niekas susiradęs antrąją pusę nepraleidžia progos paskaityti apie savo ir naujosios meilės suderinamumą.

69

Vieni horoskopais ir atstrologija tiki, kiti – ne, tačiau beveik niekas susiradęs antrąją pusę nepraleidžia progos paskaityti apie savo ir naujosios meilės suderinamumą.

REKLAMA

O kaip tinka naujoji pora – visai neseniai susižadėję Hailey Baldwin ir Justinas Bieberis?

Manekenės H. Baldwin ženklas – Šaulys, o J. BieberioŽuvis. Tačiau nepaisant to, kad Šaulys yra ugnies, o Žuvis – vandens ženklas, jie turi daugiau bendro, nei būtų galima pagalvoti iš pirmo žvilgsnio. Pasak astrologų, abu jie puikiai sugeba prisitaikyti, yra visapusiški ir lankstūs.

Taip pat abiejų šių zodiako ženklų atstovai nevengia viešo jausmų demonstravimo – paprasčiausiai jie neturi ko drovėtis. Jie abu daro ką nori ir kada nori. Tai lemia ir jųdviejų nenusakoma trauką vienas kitam.

Tiek Hailey, tiek ir Justino ženklai pasižymi optimizmu, turi lakią vaiduotę ir nesijaudina dėl mažų, nereikšmingų dalykų. Todėl normalu, kad jų sužadėtuvės įvyko taip spontaniškai.

REKLAMA
REKLAMA

Abu šie ženklai yra linkę būti svajotojais, kurie vienas kitą įkvepia. Po Šaulio ženklu gimusi Hailey yra labai ambicinga – šio ženklo atstovai nori siekti daugiau ir daugiau. Tuo tarpu Žuvys yra linkusios labiau atsipalaiduoti, plaukti pasroviui, viską laikyti savo galvoje. Tačiau Šaulio ženklas gali padėti Žuviai pasiekti savo tikslų.

REKLAMA

Abu šie ženklai yra linkę priimti vienas kitą būtent tokį, koks jis yra – abu pasižymi tolerantiškumu. Jiedu nesiekia vienas kito sukontroliuoti.

Vis dėlto kartu jie ir labai užsispyrę – jei jie yra kažkuo įsitikinę, perkalbėti jų nuomonę yra beveik neįmanoma. Jų tiesa – jiems vienintelė. Kartais jie išties gali ignoruoti kitų žmonių nuomones.

Tačiau Justino ir Hailey gerbėjams nevertėtų per daug baimintis, mat pasak astrologų, abu šie ženklai yra itin linkę vertinti savo partnerį ir kartais dėl jo nemažai pasiaukoti, jo poreikius iškeliant aukščiau, nei savus.

REKLAMA
REKLAMA

Taip pat žinant abiejų jų ženklus, akivaizdu, kodėl pirmąjį kartą išsiskyrę (2016 metais) jiedu nustojo kalbėtis – abiems tai buvo tiesiog per skaudu. Pasak astrologų, tuo metu ypatingai kentėti turėjo Justinas, kuris priklauso Žuvies ženklui.

Vis dėlto tada, kai jie bendrauja, jiems tai sekasi puikiai. Abu jie yra nusiteikę pozityviai ir linkę panašiai mąstyti.

Dar vienas svarbus punktas yra tas, kad jų trauka yra daug didesnė, nei tik išorinis grožis.

 

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų