REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
45
Lukas Dedūra (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Lukas Dedūra pirmą kartą socialiniuose tinkluose pasirodė būdamas vos 11 metų. Tada jis tapo tikra pažiba, mat pasiskelbė ieškantis merginos. Legenda tapęs vaizdo įrašas sulaukė milijonų peržiūrų, tačiau vaikinas šio jaunystės nuotykio kratosi.

45

Lukas Dedūra pirmą kartą socialiniuose tinkluose pasirodė būdamas vos 11 metų. Tada jis tapo tikra pažiba, mat pasiskelbė ieškantis merginos. Legenda tapęs vaizdo įrašas sulaukė milijonų peržiūrų, tačiau vaikinas šio jaunystės nuotykio kratosi.

REKLAMA

Šiandien Lukas yra atpažįstamas veidas pramogų pasaulyje. Vaikinas savo talentą pademonstravo ir „X faktoriuje“, o dabar per „TV3play“ pristatė ir naują laidą. Jis pats tikino, kad laida bus tokia, kokios Lietuva dar neregėjo. Vaikinas ir jo komanda filmuos nepagražintą Palangos atostogautojų gyvenimą, jie tyrinės net ir tas vietas, į kurias nelabai galima įžengti bei filmuos, kaip sakė pats Lukas, daug sėdmenų ir krūtų.

„Laida yra apie tikrąją Palangą. Norime parodyti tai, ko žmonės dar nėra matę. Dar parodysim šiknas ir papus pleže, močiutes, dėdes, senelius. Įsibrausime į nelegalius nuomojamus namus, parodysime pramogas“, – pasakojo Lukas. Pasiteiravus, ar tam nereikia specialių leidimų, jis atkirto, kad jau geriau susimokės baudas, bet parodys žiūrovams tai, ką reikia.

REKLAMA
REKLAMA

„Pati laida bus labai juokinga, bet bus ir rimtesnių dalykų. Visa laida bus be jokio scenarijaus padaryta. Mes tiesiog atvažiuojame ryte ir filmuojame, ką pagauname. Dėsime ir keiksmažodžius, bet žadame juos užpypsinti“, – apie laidos konceptą kalbėjo žinomas vaikinas.

REKLAMA

Jis papasakojo ir filmavimo metu nutikusį juokingą incidentą, kai senyva moteris jį pabučiavo: „Močiutei sakėme „sakyk tulpė“, ji pradeda juoktis, lyg žinotų šį bajerį. Galiausiai ji mane pabučiuoja ir pabučiuoja operatorių“, – juokėsi Lukas.

Kadangi laida bus labai atvira ir tiesmuka, pasidomėjome, ar Lukas nebijo sulaukti aršios kritikos ar neapykantos. Vaikinas nė neabejoja, kad to nebus.

„Mes nesulauksime jokio heito. To tiesiog nebus. Aš ir taip sulaukiau nemažai heito iš savo ankstesnių nuotykių. Tą vaizdo įrašą yra matęs kiekvienas normalus Lietuvos žmogus“, – apie skandalingąjį vaizdo įrašą, pasirodžiusį prieš 10 metų, prabilo L. Dedūra.

REKLAMA
REKLAMA

Jis tikino, kad tada susilaukė daug kritikos, bet ir daug palaikymo. Žmonės jam siūlė nufilmuoti dar vieną panašų vaizdo įrašą.

„Man buvo 11 metų. Aš norėjau tiesiog š pamalti. Norėjau pasakyti kažką rimto, bet tuo pačiu ir pajuokauti. Žmonės į tai labai rimtai sureagavo.

Bet būtent tada įžvelgiau savo aktorinius sugebėjimus, nes vat pavyko žmones užburti, – pasakojo Lukas. – Mane kvietė į visokias laidas, susilaukiau didelio populiarumo.

Tėvai buvo šokiruoti. Jie sakė išimti tą vaizdo įrašą, bet aš to nepadariau. Aš noriu rodytis televizijoje ne dėl to, kad mane atpažintų gatvėje, o dėl to, kad man patinka kūrybą pateikti garsu ir vaizdu.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Lukas tikino nesureikšminantis iš kitų sulaukiamos neapykantos, nes tiki, kad didelė dalis žmonių slepia pavydą. Jis teigė, jog kiekvienas labiau žinomas žmogus su tuo susiduria, todėl tai yra normalu ir nereikia kreipti labai didelio dėmesio.

„Daug kas sako, kad kažkam lindau į šikną. Na taip, lindau, gal ir permiegojau su prodiusere, – juokavo Lukas. – Savo užsidegimu ir noru sužavėjau. Rašiau vienam, antram, kad kažką darom. Eidavau į vakarėlius.“

Vaikinas atskleidė, kad nors nesiekia tapti žinomu, pažinčių jam reikia, nes tik taip gali įgyvendinti savo norus: „Viskas mano rankose“, – tikino jis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų