REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
19
Kamilė Kanapeckaitė (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Vizažistė bei tinklaraštininkė Kamilė Kanapeckaitė – neeilinė mergina. Savo vaizdo įrašuose ji niekuomet nevaidina ir rodo save tokią, kokia yra iš tiesų. Charizmatiška, šmaikšti ir pritrenkiančio grožio mergina įkvėpė jau ne vieną, o pati grožio ir mados idėjų semiasi iš garsiosios Kardashian šeimos.

19

Vizažistė bei tinklaraštininkė Kamilė Kanapeckaitė – neeilinė mergina. Savo vaizdo įrašuose ji niekuomet nevaidina ir rodo save tokią, kokia yra iš tiesų. Charizmatiška, šmaikšti ir pritrenkiančio grožio mergina įkvėpė jau ne vieną, o pati grožio ir mados idėjų semiasi iš garsiosios Kardashian šeimos.

REKLAMA

Vis dėlto nedaugelis žino, kad modelį primenanti ir tiesiog pavydėtinus figūros linkius turinti jauna mergina yra mama.

Naujienų portalui tv3.lt Kamilė papasakojo apie savo darbą, atskleidė tinklaraštininkės gyvenimo užkulisius, savo įkvėpimo šaltinius bei įvardijo, ką jai reiškia būti mama.

- Esi vizažistė bei tinklaraštininkė. Kuri veikla į tavo gyvenimą atėjo pirma ir kaip tai įvyko?

REKLAMA
REKLAMA

- Makiažu pradėjau domėtis mokykloje, žiūrėdavau vaizdo įrašus „YouTube“ platformoje. Tai buvo mano atsipalaidavimo būdas, o paslapčia svajodavau, kad ir aš kada nors turėsiu savo kanalą ir kursiu makiažo filmukus. Vizažistės kelias prasidėjo turbūt taip, kaip ir visų: pradėjau dažyti drauges, draugių mamas – vėliau atsirado ir klientės.

REKLAMA

Filmukų kūrimas man atrodė labai įdomi veikla – vaikystėje mėgau fotografuoti, redaguoti nuotraukas, kurti tinklalapius, todėl mokėjau naudotis įvairiomis programomis. Vaizdo filmukų kūrimas buvo ta veikla, kurioje galėjau save realizuoti, dėl to vieną dieną nusprendžiau nufilmuoti savo pirmąjį vaizdo įrašą, kurį įkėliau balandžio 1-ąją. Tada visi galvojo, jog tai – pokštas, bet iš tiesų tai buvo mano „YouTube“ karjeros pradžia.

- Ar esi baigusi vizažo kursus, o gal tavo nepriekaištingas makiažas – tik tavo pačios pastangų ir darbo vaisius?

REKLAMA
REKLAMA

- Visko išmokau žiūrėdama filmukus ir vėliau tai išbandydama ant savęs, draugių. Nebuvo nė vieno vakaro, kada nežiūrėčiau bent vieno įrašo, kaip pasidaryti makiažą. Tai man lyg narkotikas, kurį „vartoju“ iki šiol.

- Ar kuri makiažus ir kitoms merginoms ar apsiriboji makiažo kūrimo proceso rodymu tik per „YouTube“?

- Turiu savo klienčių ratą, darau makiažus įvairioms progoms: vestuvėms, fotosesijoms. Kai darau tai, kas man patinka, visuomet stengiuosi padaryti gerai, kokybiškai, įdomiai: ar tai būtų makiažas, seminarų/paskaitų vedimas, ar filmukų kūrimas.

- Iš tavo vaizdo įrašų panašu, kad niekuomet nevaidini – jei kažkas nepasiseka, to neiškerpi, viską parodai. Ar taip buvo visuomet? O gal tikrąją save ėmei rodyti tik bėgant laikui?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Mano šeima nuo pat mažens pastebėjo, jog buvau kaip iš kitos planetos. Buvau ir esu keista, visuomet prisigalvodavau įvairiausios veiklos, mėgau vaidinti, šokti, dainuoti. Buvau tikra pokštininkė.

Tikrąja save man buvo šiek tiek sunku parodyti kuriant filmukus anglų kalba, nes ja laisvai nekalbu, tad iš pradžių sugalvodavau filmuko turinį, susirašydavau beveik visą tekstą. Taip dingdavo dalis manęs, nes norėjau, jog viskas būtų tobula.

Taip pat į savo pirmuosius angliškus filmukus kartais galbūt įpaišydavau per karčių humoro elementų, todėl likdavau nesuprasta ir žiūrovą priversdavau paspausti „escape“. Prieš sukurdama pirmąjį lietuvišką filmuką, nusprendžiau būti 100% savimi. Manau, kad žmonės labiau vertina nuoširdumą ir paprastumą, o ne tobulai pasakytą sakinį.

REKLAMA

- Kaip aplinkiniai vertina tavo vaizdo įrašus? Ar jau turi daug gerbėjų?

- Jei yra bent kokių žmonių reakcijų, tai jau yra gerai. Sulaukiu daug žinučių iš savo žiūrovų, kad juos prajuokinu, kad jie gerai praleidžia laiką žiūrėdami mano filmukus. Tada aš būnu labai laiminga. Gera žinoti, kad tu kažkam suteiki džiaugsmo, esi įdomi.

- Anksčiau kurdavai vaizdo įrašus apie makiažą anglų kalba, vėliau ėmei tai daryti ir lietuviškai. Kas paskatino tokį pokytį?

- Maniau, jog iškart nerti į užsienio rinką yra geras sprendimas, tačiau tai išties sunku. Mano angliškas kanalas sulaukė ne tiek dėmesio, kiek norėjosi, todėl vieną dieną sugalvojau pabandyti sukurti filmuką savo gimtąja kalba. Manau, kad tai man pasisekė visai neblogai.

REKLAMA

- Jau kurį laiką esi ir įvairių tinklaraštininkėms skirtų renginių viešnia. Ar gera būti to dalimi?

- Žinoma, gera! Tokiuose renginiuose susipažįstu su daugybe įdomių žmonių, galiu užmegzti naudingų pažinčių ir dažniausiai tiesiog labai gerai praleisti laiką. Yra proga pasipuošti, pasidaryti makiažą ir filmuoti naują vaizdo įrašą!

- Tavo apranga visuomet nustebina – rengiesi išties kitaip, nei kiti, dažnai primeni Kim Kardashian-West. Ar ji tau – įkvėpimas?

- Žinoma! Ji ir visa Kardashian šeima yra mados ir makiažo industrijos įkvėpimas. Man jos – taip pat „Nr. 1“.

- Vienas populiariausių tavo vaizdo įrašų „YouTube“ yra apie tai, kad esi vieniša mama. Vis dėlto ar lengva ja būti?

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

- Auginti vaiką – vienas sunkiausių ir atsakingiausių darbų. Prieš susilaukdama sūnaus nemaniau, kad turiu tiek kantrybės. Gimus vaikui, mano gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis – teko suaugti. Man labai padėjo mano šeima – be artimųjų pagalbos būtų sunku derinti vaiko auginimą, mokslus ir darbus.

- Kokių aplinkinių reakcijų sulaukdavai, kai jie sužinodavo, kad esi mama?

- Nepatikėdavo, nes pati atrodau labai jauna ir vaikiška. Daugelis galvodavo, kad tai – mano mažasis brolis.

- Ar šiuo metu gyveni tik su vaikeliu?

- Ne, kol kas gyvenu su tėvais. Gal po dešimt metų ir išsikraustysiu. Mes su šeima esame labai artimi – jei ir negyvenčiau kartu su jais, vis tiek didžiąją laiko dalį praleistume kartu.

REKLAMA

- Esi išties išvaizdi mergina – ar sulauki daug vaikinų dėmesio?

- Daugiau dėmesio sulaukiu ne iš vaikinų, o iš merginų, kurios man rašo palaikančias žinutes, džiaugiasi ir laukia mano naujų filmukų. Tokios žinutės man yra kur kas malonesnės širdžiai, nei vaikinų.

- Ar yra pasitaikę ir taip, kad stipriosios lyties vaikinai išsigąstų to, kad tu – ne viena, turi vaikelį?

- Taip, yra. Užkalbina bare, pirmą pusvalandį pokalbis – puikus, o paskui, pasakius, kad turiu vaiką, vaikinas dingsta. Vaikinai išsigąsta, vyrai – ne.

- Daugelis moterų savo gyvenimą sieja su šeima, mylimuoju, o tu – tarsi pavyzdys, kad viską galima pasiekti ir savo jėgomis. Kas tavo užsispyrimo, noro siekti savo tikslų šaltinis?

- Tiesiog manau, kad esu toks žmogus. Man visada norisi veiksmo, negaliu sėdeti vienoje vietoje. Aš tiesiog dievinu tai, ką darau – manau, tai ir yra mano variklis. O be to, vaikino aš neieškau – jį turiu. Jis mane labai palaiko ir pagelbėja visais gyvenimo klausimais.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų