REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
46
Paulius Aršauskas

Naujutėlis, raudonos spalvos, „Lamborghini“, prabanga kvepiantis gyvenimo būdas ir viešai demonstruojami turtai – tokį vaizdą socialiniuose tinkluose sukūręs verslininkas Paulius Aršauskas (27). Kriptovaliutų milijonierius yra pasiekęs tai, apie ką dažnas sau leistų tik pasvajoti, tačiau jis tvirtina, kad asmeniniame gyvenime yra visiška priešingybė.

46

Naujutėlis, raudonos spalvos, „Lamborghini“, prabanga kvepiantis gyvenimo būdas ir viešai demonstruojami turtai – tokį vaizdą socialiniuose tinkluose sukūręs verslininkas Paulius Aršauskas (27). Kriptovaliutų milijonierius yra pasiekęs tai, apie ką dažnas sau leistų tik pasvajoti, tačiau jis tvirtina, kad asmeniniame gyvenime yra visiška priešingybė.

REKLAMA

Su Pauliumi susitinkame šalia sostinėje esančio jo ofiso – jis atvažiuoja garsiai riaumojančiu „Lamborghini“ automobiliu, į kurį nekreipti dėmesio tiesiog neįmanoma.

Namuose – visiškai kitoks

Vardiniais numeriais „ARSA 23“ papuoštas automobilis – tai tik maža dalis to, ką savo socialinėse paskyrose demonstruoja gerai žinomas vyras. Šūsniai šimtinių kupiūrų, prabangūs laikrodžiai bei garsių dizainerių drabužiai – nuo nuotraukų ir prabangos akys raibsta ne vienam. Vyras akivaizdžiai demonstruoja ne tik materialias gėrybes, tačiau ir savo banko sąskaitos likutį. Tiesa, jame puikuojasi beveik pusės milijono eurų suma.

„Namuose, su savo šeima, tikrais draugais, esu visiškai kitoks. Paulius Aršauskas, kurį matote internete – neprilygsta tikrajam man“, – tikina vyras.

REKLAMA
REKLAMA

Paklaustas, koks vyras yra iš tiesų su sau brangiais žmonėmis, akimirkai Paulius susimąsto. „Esu nuoširdus, mielas, tas, kuriam nerūpi materialios gėrybės“, – sako P. Aršauskas. Ir nors internetas lūžta nuo įspūdingo milijonieriaus gyvenimo akimirkų, jis tikina to nesureikšminantis.

REKLAMA

Tikrų draugų ratas nėra didelis

Prabangūs renginiai, vakarėliai, restoranų atidarymai – Paulių dažnai galima matyti viešumoje. Garsaus kriptovaliutų milijonieriaus draugų ratas taip pat yra labai platus, nors jis tvirtina, kad tikrų draugų turi tik kelis. „Per ilgus metus išsigrynino draugai, kurie su manimi buvo visada, nesvarbu, ar mano kišenėje vienas euras, ar milijonas. Tai žmonės, kuriais galiu pasitikėti“, – teigia P. Aršauskas.

Socialiniame tinkle „Instagram“ dažnai galima pamatyti Pauliaus kasdienybės vaizdų, tačiau ten kur kas rečiau galima išvysti jo žmonos Dianos ir dukros Marijos nuotraukų. Vis dėlto, pasak milijonieriaus, svarbiausia išmokti atsiriboti nuo vaidmenų: „Visko būna, visko... Šeima žino, koks aš esu tikrovėje, o koks – socialinėje erdvėje. Sugebame atskirti tai, koks aš esu darbuose, projektuose“.

REKLAMA
REKLAMA

Heiterių kalbos – nė motais

Išaugus susidomėjimui kriptovaliutomis, P. Aršausko vardas ir pavardė neretai skambėjo šalies žiniasklaidoje. Tai turėjo įtakos ir vyro nemėgstančių internautų išaugimui. „Būna, kad specialiai ką nors parašau ar padarau, norisi pamatyti žmonių reakciją. Pačioje pradžioje kreipiau į jų kalbas dėmesį, tačiau sulaukiau vertingo patarimo. Aš iš to dabar gaunu didelę naudą, normalu, kad mano vaidmuo socialinėje erdvėje man generuoja didelius srautus, o aš nukreipiu juos ten, kur reikia. Matau tik privalumus. Kalbų visuomet buvo ir bus, toks gyvenimas. Vadovaujuosi taisykle „Nenorėk patikti ir įtikti visiems“, nes tuomet tu nebūsi tu“, – pasakoja P. Aršauskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nesėkmingi verslai užgrūdino

Paulius taip pat prasitaria, jog verslumu pasižymėjo nuo vaikystės. Būdamas vos šešiolikos jis jau pirko ir pardavinėjo automobilius, vėliau investavo į kaimo turizmo verslą, tačiau niekas jam nekėlė didelio džiaugsmo bei nenešė pelno. „Svarbiausia daryti tai, kas tau patinka. Nebijoti rizikuoti. Geriau vienąkart pabandyti ką nors padaryti, negu visą gyvenimą gailėtis, kad nepabandei“, – šypteli jis.

Nepavykus keliems verslams, Paulius nusprendė investuoti į kriptovaliutas bei nekilnojamą turtą. Dabar vyro planuose kotedžų statyba bei atsinaujinančios energijos miestelis.

Turtingų tėvų sūnaus etiketė

Viešumoje taip pat dažnai kalbama, kad visi Pauliaus turtai – ne jo, o tėvų nuopelnas. Turtingų tėvų sūnaus etiketė jam klijuojama dažnai, tačiau jis jos kratosi.

REKLAMA

„Į tokias kalbas nekreipiu dėmesio, man jos kelia juoką. Gali tapti turtingu būdamas tiek iš labai neturtingos šeimos, tiek iš turtingos, bet mokant investuoti pinigus. Pats turiu dukrą, tad normalu, kad savo vaikams norisi skirti viską, kas geriausia“, – sako jis.

Paulius taip pat priduria, jog nuo vaikystės norėjo būti savarankišku, svajoju nebeklausyti tėvų nurodinėjimų. „Dabar jau sutariame gerai, tačiau buvo visko. Nemėgstu, kai man kas nors aiškina“, – juokiasi vyras.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų